dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

Notifikime në CEFTA

Notifikime - CEFTA

 

Viti 2020

 

Standarde puro serbe 

 

DPS ka publikuar standardin puro serb: "Rregullore mbi kontrollin e llojit të municionit dhe testimit të armëve të zjarrit të çaktivizuara"