dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Raportet Vjetore

 

           

          Raporti Vjetor 2018

 

 

 

 

 

 

 
 

          Raporti Vjetor 2017

 

 

 

 

 

   

 

 Raporti Vjetor 2016

 

 

 

 

 

 

   

          Raporti Vjetor 2015

 

 

   

          Raporti Vjetor 2014

 

 

 

 Raporti Vjetor 2013

     

  Raporti Vjetor 2012