dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

Seria e Buletineve

 

Buletini është një publikim periodik i Drejtorisë së Standardizimit. Buletini del çdo 3 muaj dhe përmban: Standardet e Adoptuara, Standardet e Shfuqizuara dhe Projektstandardet për Mendim Publik. 

 

 - Buletini 75-Buletini 79 
 - Buletini 76 -Buletini 80
  - Buletini 77

-Buletini 81

  -Buletini 78 -Buletini 82


- Buletini 83 
   

 

        

Buletini aktual është Buletini 83 , për periudhën Prill - Qershor 2020, i cili përmban:

  • Standarde të adoptuara;
  • Standarde të shfuqizuara;

  • Projekt-standarde Shqiptare për mendim publik;

  • Projekt-dokumente Shqiptare për mendim publik.

 


* Subjektet e interesuara janë të lutura të japin mendimin e tyre mbi projektstandardet dhe projektdokumentet shqiptare brenda një periudhe prej 60 ditësh nga data e publikimit të Buletinit.

   

 

Për çdo informacion, mund të na shkruani përmes formës tonë të kontaktit ose në adresën info@dps.gov.al