dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 35
 

Përfitimet nga standardet

Për konsumatorin:

Produkte dhe shërbime me cilësi dhe siguri të lartë.

Për shtetin:

Siguri e jetës dhe shëndetit publik.

Për biznesin:

Treg i sigurt dhe mundësi për eksport.