dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

Koordinatori për të drejtën e informimit

Më poshtë kontaktet e Koordinatorit për të drejtën e informimit në DPS

 

 

 

Kostanca DEDJA

 

E-mail: info@dps.gov.al

Tel: +355 (04) 222 62 55; +355 (04) 223 48 45

Adresa: Rr.: "Mine Peza", 143/3, 1014 Tiranë-Shqipëri

 
  
 

Orari:

E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30

E Premte 08:00 - 14:00