dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 48
 

Ligjet

Ligji Nr. 9870 - "Për Standardizimin"

 

 

Datë

04.02.2008

Ligji Nr. 10384 - "Për disa ndryshime në Ligjin Nr. 9870"


 

Datë

24.02.2011

 

 

Ligji Nr. 53 - "Për disa ndryshime në Ligjin Nr. 9870, datë 4.2.2008", "Për Standardizimin", të ndryshuar


 

Datë

28.05.2015