dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

Konferenca Evropiane e Inovacionit përmes standardeve nga CEN & CENELEC

 

Më datë 13 Nëntor 2019, në Bruksel organizohet konferenca evropiane e inovacionit përmes standardeve nga CEN&CENELEC.

 

Kjo konferencë sjell jo vetëm risi të standardeve por edhe sisteme të reja shërbimi në treg.

 

CEN dhe CENELEC, Organizatat Evropiane të Standardizimit, mirëpresin të gjithë palët e interesuara të marrin pjesë në këtë konferencë, veçanërisht ekseprtët e fushës së kërkimit shkencor, teknologët dhe të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë dhe shkencës.

 

CEN dhe CENELEC ju fton të ndërtoni, mësoni dhe krijoni një partneritet afatgjatë, duke treguar se si standardet mbështesin shkallëzimin e kërkimit shkencor dhe inovacionit në treg.

 

 

Për të gjithë të interesuarit, lutemi klikoni në linkun:

https://www.cencenelec.eu/news/events/Pages/EV-2019-029.aspx?fbclid=IwAR2D21v_1UtxL7kGsxLLfBHt3FBver3u11OkXdhfwCSqbeHZ8c9_V55Mu0g

 

 

 

 

Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS)

Rruga “Mine Peza”, Nr. 143/3, 1014 – Tiranë

Kutia Postare Nr. 98

Tel: + 355 (04) 222 62 55

Fax: + 355 (04) 224 71 77

E-mail: info@dps.gov.al

Web site: www.dps.gov.alShto koment