dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Asambleja e Përgjithshme e Organizatës Ndërkombëtare për Standardizimin (ISO)

 

 

Organizata Ndërkombëtare për Standardizimin (ISO), organizon Asamblenë e Përgjithshme në Cape Town - Afrikën e Jugut.

 

Në këtë asamble marrin pjesë anëtarët e ISO-s përfshirë edhe Drejtorinë e Përgjithshme të Standardizimit.

 

Për më tepër informacion klikoni në linkun e mëposhtëm: 

 

https://ga2019.iso.org/programme.html

 

 

 

 

Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS)

Rruga “Mine Peza”, Nr. 143/3, 1014 – Tiranë

Kutia Postare Nr. 98

Tel: + 355 (04) 222 62 55

Fax: + 355 (04) 224 71 77

E-mail: info@dps.gov.al

Web site: www.dps.gov.alShto koment