dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
19.12.2019 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Akustikë - Mbrojtëset e dëgjimit - Pjesa 1: Metoda subjektive për matjen e zbutjes së tingullit (ISO 4869-1:2018)
Anglisht
Publikuar 
19.12.2019 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Akustikë - Mbrojtëset e dëgjimit - Pjesa 2: Vlerësimi i niveleve të presionit të tingullit të ponderuar A - kur mbrojtëset e dëgjimit janë vendosur (ISO 4869-2:2018)
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Veshje mbrojtëse për përdoruesit e sharrave me zinxhir të cilat mbahen në dorë - Pjesa 3: Metoda prove për këpucët (ISO 11393-3:2018)
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Veshje mbrojtëse për zjarrfikës - Metoda prove laboratorike dhe kërkesat e performancës për veshjet kundër shuarjes së zjarreve në pyje (ISO 15384:2018)
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
39 fq.
PDF
4403 lek 
Veshje mbrojtëse për përdoruesit e sharrave me zinxhir të cilat mbahen në dorë - Pjesa 1: Testi i veshjes të kostumit për testimin e rezistencës në prerje nga një sharrë elektrike me zinxhir (ISO11393-1:2018)
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Veshje mbrojtëse kundër produkteve të dëmshme kimike të ngurta, të lëngshme dhe të gazta, perfshirë aerosolet e lëngshme dhe grimcat e ngurta - Pjesa 2: Kërkesat e performancës për veshjet mbrojtëse për mbrojtjen kimike hermetike ndaj gazit (Tipi 1) të cilat përdoren nga ekipet e emergjencës (ET)
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
46 fq.
PDF
4938 lek 
Veshje mbrojtëse kundër produkteve të dëmshme kimike të ngurta, të lëngshme dhe të gazta, perfshirë aerosolet e lëngshme dhe grimcat e ngurta - Pjesa 1: Kërkesa e performancës për veshje mbrojtëse për mbrojtje kimike hermetike
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Veshje mbrojtëse - Mbrojtja nga shiu
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
fq.
PDF
0 lek 
Përcaktimi i qëndrueshmërisë së materialit ndaj depërtimit nga kimikatet - Pjesa 2: Depërtimi nga gaze kimike të rrezikshme nën kushte të kontaktit të vazhdueshëm
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
fq.
PDF
0 lek 
Përcaktimi i qëndrueshmërisë së materialit ndaj depërtimit nga kimikatet - Pjesa 1: Depërtimi nga kimikate të lëngshme të rrezikshme nën kushte të kontaktit të vazhdueshëm
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Veshje mbrojtëse - Vetitë elektrostatike - Pjesa 5: Performanca e materialit dhe kërkesat e projektimit
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
36 fq.
PDF
4403 lek 
Veshje mbrojtëse kundër grimcave të përqëndruara në ajër duke përfshirë ndotjen radioaktive - Pjesa 1: Kërkesat dhe metoda prove për veshjet mbrojtëse me ajrosje (ventilim) për mbrojtjen e trupit dhe rrugëve të frymëmarrjes
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Këpucë mbrojtëse kundër produkteve kimike - Pjesa 3: Kërkesat për kontakt të zgjatur me produkte kimike
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Këpucë mbrojtëse kundër produkteve kimike - Pjesa 2: Kërkesat për kontakt të kufizuar me produktet kimike
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
35 fq.
PDF
4165 lek 
Pajisje personale për mbrojtjen e syrit - Maska për përdorim vetëm me helmeta mbrojtëse me performancë të lartë
Anglisht
Publikuar 
15.11.2019 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Doreza mbrojtëse ndaj kimikateve dhe mikroorganizmave të rrezikshme - Pjesa 1: Terminologjia dhe kërkesat e performancës për rreziqet kimike - Amendament 1 (ISO 374-1:2016/Amd 1:2017)
Anglisht
Publikuar 
08.10.2019 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Vibracioni dhe goditja mekanike - Vibracioni dorë - krah - Metoda për matjen dhe vlerësimin e transferueshmërisë së vibrimit nëpërmjet dorashkave në shuplakat – Amendamenti 1 (ISO 10819:2013/Amd 1:2019)
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Punime nën tension - Këpucë për mbrojtje elektrike - Këpucë dhe mburoja izoluese
Anglisht
Publikuar 
07.05.2019 
40 fq.
PDF
4403 lek 
Pajisje mbrojtëse personale për pozicionim gjate punës dhe për parandalimin e rënies nga lartësia - Rripat dhe litarët e kontrollit për pozicionimin gjate punës
Anglisht
Publikuar 
07.05.2019 
33 fq.
PDF
4165 lek 
Doreza mbrojtëse ndaj rreziqeve mekanike

44 të gjetura, faqe 1 nga 3        1 | 2 | 3