dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
61 fq.
PDF
5712 lek 
Puna nën tension - Vegla dore për përdorim deri në 1000 V a.c. dhe 1500 V d.c.
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
63 fq.
PDF
5712 lek 
Transformatorët e fuqisë - Pjesa 11: Tipat e transformatorëve pa lëng
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
75 fq.
PDF
6128 lek 
Makinat elektrike rrotulluese - Pjesa 4-1: Metodat për përcaktimin e madhësive të makinave sinkronike, me ngacmim elektrik, nga provat
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
42 fq.
PDF
4641 lek 
Makinat elektrike rrotulluese - Pjesa 27-4: Matja e rezistencës së izolimit dhe indeksi i polarizimit në izolimin e mbështjellave të makinave elektrike rrotulluese
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
67 fq.
PDF
5712 lek 
Makineri elektrike rrotulluese - Matjet jashtë linje të shkarkesës pjesore që ndikon në sistemin e izolimit të mbështjellave
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Humbjet në valvolat e shndërruesit me burim tensioni (VSC) për sistemet e rrymës së vazhduar me tension të lartë (HVDC) - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Pajisjet e mbrojtjes nga mbitensionet për tension të ulët - Pjesa 11: Pajisjet e mbrojtjes nga mbitensionet të lidhura me sistemet e fuqisë me tension të ulët - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Punime nën tension - Krahasues faze - Pjesa 1: Tipi në trajtë kondensatori që përdoret për tensione që e kalojnë 1 kV rrymë alternative
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Izoluesit e përbërë destinuar për linjat ajrore me një tension nominal më të madh se 1000 V - Pjesa 2: Karakteristikat përmasore dhe elektrike
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Makinat elektrike rrotulluese — Pjesa 14: Vibrimi mekanik i disa makinave me lartësi të aksit më të madhe ose të barabartë me 56 mm — Matja, vlerësimi dhe kufijtë e ashpërsisë së vibrimit
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Provat e ndotjes artificiale në izolatorët prej qeramike dhe xhami të tensionit të lartë për tu përdorur në sistemet e rrymës alternative
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
266 fq.
PDF
9579 lek 
Turbinat me erë - Pjesa 12-1: Matja e performancës së fuqisë të turbinave me erë që prodhojnë elektricitet
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Izolatorët kalimtar për tensionet alternative mbi 1 000 V
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
98 fq.
PDF
6545 lek 
Makinat elektrike rrotulluese - Pjesa 18-42: Sistemet rezistente të izolimit elektrik ndaj shkarkimeve të pjesshme (Tipi II) të përdorur në makinat elektrike rrotulluese që ushqehen nga shndërruesit e tensionit - Provat e kualifikimit
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Bateri lëshuese të akumulatorëve me plumb - Pjesa 6: Bateritë për aplikime në mikro-cikle
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Bateri lëshuese të akumulatorëve me plumb - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Punime nën tension - Këpucë për mbrojtje elektrike - Këpucë dhe mburoja izoluese
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Pajisje shpërndarës dhe kontrolli të tensionit të lartë - Mbyllje të përbëra prej alumini të derdhur dhe alumini të farkëtuar të mbushura me gas
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
29 fq.
PDF
3748 lek 
Pajisje shpërndarëse dhe kontrolli në tension të lartë - Mbylljet prej çeliku të farkëtuar të mbushura me gaz
Anglisht
Publikuar 
24.05.2019 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Pajisje shpërndarëse dhe kontrolli në tension të lartë - Mbylljet prej alumini të farkëtuar dhe aliazh alumini të mbushura me gas

44 të gjetura, faqe 1 nga 3        1 | 2 | 3