dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Stomatologji - Sondat dentare (ISO 7492:2018)
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Stomatologji - Aktivizuesit e fuqizimit të polimerizimit (ISO 10650:2018)
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Stomatologji - Trajtimi i bisturisë në kirurgjinë orale (ISO 20570:2018)
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Stomatologji - Njësitë dentare të palëvizshme dhe karriget e pacientëve - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme (ISO 7494-1:2018)
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Stomatologji - Pasqyra ekzaminimi intraoral (ISO 9873:2019)
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Stomatologji - Frezat shpuese me sharrë cilindrike (ISO 20569:2018)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Stomatologji - Pajisja qendrore e burimit të thithjes (ISO 10637:2018)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Stomatologji - Simbolet grafike për pajisjet dentare (ISO 9687:2015/Amd 1:2018)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Stomatologji - Makina e përzierjes për shkrirjet dentare (ISO 7488:2018)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Stomatologji - Instrumentet e dorës dhe pluhurat (ISO 20608:2018)
Anglisht
Publikuar 
31.10.2018 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Shiringa të mbushura paraprakisht - Pjesa 2: Ndaluesa pistoni për fishekë të anestezisë lokale dentale
Anglisht
Publikuar 
31.10.2018 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Shiringa të mbushura paraprakisht - Pjesa 3: Hermetizues për fishekë të anestezisë lokale dentale
Anglisht
Publikuar 
26.09.2018 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Stomatologji - Shiringat me pjesë të ripërdorshme për injeksione intraligamentare (ISO 21533:2018)
Anglisht
Shfuqizuar 
26.09.2018 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Stomatologji - Sondat dentare (ISO 7492:2018)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2018 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Stomatologji - Freza laboratorike - Pjesa 3: Freza laboratorike prej karbiti për makineritë e frezimit (ISO 7787-3:2017)
Anglisht
Shfuqizuar 
29.03.2018 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Stomatologji - Pasqyra ekzaminimi intraoral (ISO 9873:2017)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2018 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Stomatologji - Pjesëz, mbajtëse instrumentesh për gërryerje ose heqje gurëzash (ISO 1797:2017)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2018 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Stomatologji - Instrumenti mbushës me kondrangel (ISO 19715:2017)
Anglisht
Publikuar 
28.09.2017 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Stomatologji - Spatula intraorale (ISO 18556:2016)
Anglisht
Publikuar 
28.09.2017 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Stomatologji - Freza laboratorike - Pjesa 1: Freza laboratorike prej çeliku (ISO 7787-1:2016)

132 të gjetura, faqe 1 nga 7        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7