dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 9
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
01.02.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme - Pajisjet e shërbimit për çisternat - Adaptori dhe mbledhësi për mbledhjen e avujve
Anglisht
Projekt 
01.02.2019 
43 fq.
PDF
4641 lek 
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme - Ndërfaqja dixhitale për pajisjet njohëse të produktit për lëndët djegëse të lëngëta
Anglisht
Publikuar 
01.02.2019 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Çisterna për transportin e mallrave të rezikshme – Pajesje për parandalimin e tejmbushjes së çisternave statike në bordin e autoçisternave
Anglisht
Projekt 
25.01.2019 
113 fq.
PDF
7021 lek 
Rezervuarët prej çeliku të prodhuar ne punishte - Pjesa 1: Rezervuarët horizontal cilindrikë me një shtresë dhe me dy shtresa për depozitime nëntokesore të lëngjeve ndotës të ujit të djegshëm dhe të padjegshëm
Anglisht
Publikuar 
08.10.2018 
39 fq.
PDF
4403 lek 
Siguria shoqërore dhe qytetare - Udhëzim për sigurinë e materialeve të rrezikshme (CBRNE) në objektet e kujdesit shëndetësor
Anglisht
Publikuar 
24.05.2017 
60 fq.
PDF
5236 lek 
Çisterna për transportin e mallrave të rezikshme - Rezervuarët metalikë në presion - Projektimi dhe prodhimi
Anglisht
Publikuar 
24.05.2017 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Çisterna për transportin e mallrave të rezikshme – Pajesje për parandalimin e tejmbushjes së çisternave statike në bordin e autoçisternave
Anglisht
Publikuar 
12.05.2017 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Çisternat për transporin e mallrave të rezikëshme - Pajisjet e punës për cisternat - Vrimat e ventilëve të presionit dhe vakumit
Anglisht
Publikuar 
31.03.2016 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Ambalazhimi - Ambalazhimi për transportimin e mallrave të rrezikshëm - Testimi i pajtueshmërisë të ambalazhimit plastik dhe IBCs - Korrigjim Teknik 1 (ISO 13274:2013/Cor 1:2014)
Anglisht
Publikuar 
30.10.2015 
88 fq.
PDF
6545 lek 
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme - Çisternat metalike që punojnë në presion më të vogël se 0.5 bar - Projektimi dhe ndërtimi
Anglisht
Publikuar 
28.05.2015 
43 fq.
PDF
4641 lek 
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme - Ndërfaqja dixhitale për pajisjet njohëse të produktit për lëndët djegëse të lëngëta
Anglisht
Publikuar 
28.05.2015 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme - Pajisje tank për transportin e kimikateve të lëngëta dhe gazeve të lëngshëm - Valvolat fundore
Anglisht
Publikuar 
28.05.2015 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme - Pajisje tank për transportin e kimikateve të lëngëta dhe gazeve të lëngshëm - Shkarkimi i produktit dhe valvolat hyrëse të ajrit
Anglisht
Publikuar 
18.05.2015 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Ambalazhimi - Ambalazhime për transportimin e mallrave të rrezikshëm - Prova e pajtueshmërisë së plastikës dhe IBCs (ISO 13274:2013)
Anglisht
Publikuar 
18.05.2015 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Ambalazhimi - Ambalazhime për transportimin e mallrave të rrezikshëm - Metodat e provës (ISO 16495:2013)
Anglisht
Publikuar 
10.04.2015 
45 fq.
PDF
4641 lek 
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme - Provat, inspektimi dhe marktimi i çisternave metalike
Anglisht
Publikuar 
30.10.2014 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Rezervuarët për transportimin e mallrave të rezikshme - Pajisjet e shërbimit për rezervuarët - Bllokuesit e flakës për pajisjet e ajrimit
Anglisht
Shfuqizuar 
30.05.2014 
59 fq.
PDF
5236 lek 
Çisternat për transportimin e mallrave të rezikshme - Rezervuarët metalikë në presion - Projektimi dhe prodhimi
Anglisht
Publikuar 
30.10.2013 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme - Pajisjet e shërbimit për çisternat - Adaptorët për ngarkimin dhe shkarkimin nga poshtë
Anglisht
Publikuar 
30.10.2013 
36 fq.
PDF
4403 lek 
Depozitat për transportin e mallrave të rrezikshme - Terminologjia

76 të gjetura, faqe 1 nga 4        1 | 2 | 3 | 4