dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
74 fq.
PDF
6128 lek 
aaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
73 fq.
PDF
6128 lek 
aaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
275 fq.
PDF
9579 lek 
aaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
714 fq.
PDF
15529 lek 
aaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
783 fq.
PDF
15529 lek 
aaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
472 fq.
PDF
12614 lek 
aaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
36 fq.
PDF
4403 lek 
aaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
119 fq.
PDF
7021 lek 
aaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
30 fq.
PDF
3986 lek 
aaaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
96 fq.
PDF
6545 lek 
aaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
37 fq.
PDF
4403 lek 
aaaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
38 fq.
PDF
4403 lek 
aaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
68 fq.
PDF
5712 lek 
aaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
61 fq.
PDF
5712 lek 
aaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
aaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
287 fq.
PDF
10234 lek 
aaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
78 fq.
PDF
6128 lek 
aaaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
749 fq.
PDF
15529 lek 
aaaaaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
75 fq.
PDF
6128 lek 
aaaaaaa
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
156 fq.
PDF
8330 lek 
aaaaa

1446 të gjetura, faqe 1 nga 73        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7