dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 28
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.04.2019 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Letër dhe karton - Letër dhe karton që mund të jenë në kontakt me produkte ushqimore - Përcaktimi i kadiumit, plumbit dhe kromit në një ekstrakt ujor
Anglisht
Publikuar 
26.04.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Letër dhe karton që mund të jenë në kontakt me produkte ushqimore - Përcaktimi i transferimit të përbërësve antimikrobial
Anglisht
Publikuar 
07.02.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Letër dhe karton që do të jenë në kontakt me ushqimet - Përcaktimi i fortësisë së ngjyrës së letrës dhe të kartonit të ngjyrosur
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimet - Komplete kuzhine dhe tavoline - Pjesa 9: Kërkesat për thika qeramike (ISO 8442-9: 2018)
Anglisht
Publikuar 
07.11.2016 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Ndikimi i materialeve organike në ujin e destinuar për konsum njerëzor - Përcaktimi i erës dhe vlerësimi i aromës të ujit në sistemet e tubacioneve
Anglisht
Publikuar 
16.12.2015 
36 fq.
PDF
4403 lek 
Ndikimi i lëndëve organike në ujërat e destinuar për konsum njerëzor - Identifikimi GC-MS i substancave organike që lëshohen në ujë
Anglisht
Publikuar 
16.12.2015 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Ndikimi i lëndëve organike në ujërat e destinuar për konsum njerëzor - Përcaktimi i kërkesës për klor - Metoda e provës
Anglisht
Publikuar 
09.06.2015 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Ndikimi i materialeve metalike në ujin që është i destinuar të përdoret për konsum njerëzor - Testi me unazë dinamike e impiantit për vlerësimin e lëshimit të metaleve - Pjesa 2: Ujërat e testimit
Anglisht
Publikuar 
26.02.2015 
40 fq.
PDF
4403 lek 
Ndikimi i materialeve mbi ujin e destinuar për konsum nga njerëzit - Ndikimi për shkak të migrimit - Pjesa 1: Metoda e provës për produktet industriale të prodhuara ose që përmbajnë lëndë organike ose prej qelqi (porcelani/smalto)
Anglisht
Publikuar 
24.10.2014 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Brumë letre, letër dhe karton - Përcaktimi i ftalateve në ekstraktet e letrës dhe të kartonit
Anglisht
Publikuar 
23.04.2014 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Ndikimi i materialeve metalike në ujë që është i destinuar të përdoret për konsum njerëzor - Metoda për vlerësimin e sjelljes pasive të çeliqeve të paoksidueshëm
Anglisht
Publikuar 
23.04.2014 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Ndikimi i materialeve metalike në ujë që është i destinuar të përdoret për konsum njerëzor - Testi me pajisje dinamike për vlerësimin e veshjes së sipërfaqes me shtresa nikeli - Metoda e provës afatgjatë
Anglisht
Publikuar 
23.04.2014 
36 fq.
PDF
4403 lek 
Ndikimi i materialeve metalike në ujë që është i destinuar të përdoret për konsum njerëzor - Prova e aparatit dinamik për vlerësimin e metalit të lëshuar - Pjesa 1: Projektimi dhe funksionimi (shërbimi)
Anglisht
Publikuar 
23.04.2014 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Ndikimi i materialeve metalike në ujë që është i destinuar të përdoret për konsum njerëzor - Përcaktimi i plumbit (Pb) të vendosur në sipërfaqe - Metoda me ekstraktim
Anglisht
Publikuar 
17.04.2013 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimin - Plastikat - Pjesa 4: Metodat e provës për migrimin e përgjithshëm në vajin e ullirit nëpërmjet qelizave
Anglisht
Publikuar 
17.04.2013 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimin - Metoda provë për rezistencën ndaj ngrohjes me mikrovalë te qeramikës, qelqit, qelqi-qeramike apo enëve plastike
Anglisht
Publikuar 
17.04.2013 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimin - Plastikat - Pjesa 3: Metodat e provës për migrimin e përgjithshëm në ushqimet simulante ujore me zhytje të plotë
Anglisht
Publikuar 
30.11.2012 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Sistemet e tubacioneve plastike për transprtimin e ujit të destinuar për konsum njerëzor - Vlerësimi i proçesit të migrimit - Udhëzues për interpretimin e vlerave derivuar nga proçesi i migrimit në laborator
Anglisht
Publikuar 
05.12.2011 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Letër dhe karton - Përcaktimi i citotoksisitetit të ekstraktit ujor
Anglisht
Publikuar 
05.12.2011 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Letër dhe karton që do të jenë në kontakt me produkte ushqimore - Përgatitja e një ekstrakti me solvent organik

153 të gjetura, faqe 1 nga 8        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7