dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
18.01.2019 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Qymyr - Përcaktimi i formave të squfurit
Anglisht
Publikuar 
18.01.2019 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Antracit - Përcaktimi i indeksit të grimcimit Hardgrove
Anglisht
Publikuar 
18.05.2015 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Antracit qymyr guri) - Prova me dilatometër Audibert-Arnu
Anglisht
Publikuar 
24.04.2014 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Pregatitja e qymyrit - Përcaktimi i lidhje pluhur/lagështi për qymyrin
Anglisht
Publikuar 
29.04.2011 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Lëndë djegëse të ngurta - Përcaktimi I arsenikut dhe seleniumit - Përzierja Eschka dhe metoda hibride e prodhimit
Anglisht
Publikuar 
16.03.2011 
71 fq.
PDF
6128 lek 
Antracit dhe koks - Marja e mostrës me dorë
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Qymyret e murrmë dhe linjitet - Përcaktimi i përmbajtjes së lagështirës - Pjesa e 1: Metoda indirekte gravimetrike për lagështirën e përgjithshme
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Qymyret e murrmë dhe linjitet - Përcaktimi i përmbajtjes së lagështirës - Pjesa e 2: Metoda indirekte gravimetrike për lagështirën në mostrat e analizës
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Qymyret e murrmë dhe linjitet - Klasifikimi në tipe mbi bazën e përbajtjes totale të lagështirës dhe prodhimit të katranit
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Qymyret e murrmë dhe linjitet - Përcaktimi i açetoneve të tretëshme(substancave rëshinore) në ekstraktin e tretshëm të benzolit
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Qymyret e murrmë dhe linjitet - Përcaktimi i nxjerjes(prodhimit) të ekstraktit të tretshëm të benzolit - Metoda gjysëm-automatike
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Qymyret e murrmë dhe linjitet - Përcaktimi i nxjerjes(prodhimit) të katranit, ujit, gazit dhe mbetjeve të koksit nga distilimi në temperaturë të ulët
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Qymyr - Përcaktimi i lëndës minerale
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Lëndët djegëse minerale të ngurta - Udhëzues për marjen e mostrës në shtresat e qymyrgurit
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Lëndët djegëse minerale të ngurta - Përcaktimi i florit të përgjithshëm të qymyrgurit, koksit dhe të hirit
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Lëndët djegëse minerale të ngurta - Përcaktimi i metaleve të ekstraktueshëm në acidin hidroklorik të zbutur
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Lëndët djegëse minerale të ngurta - Pjesa 2: Termat në lidhje me marjen e mostrës, provat dhe analizat
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Lëndët djegëse minerale të ngurta - Fjalori - Pjesa 1: Termat për përgatitjen e qymyrgurit
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2009 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Lëndët djegëse minerale të ngurta - Përcaktimi i squfurit të përgjithshëm - Metoda Eschka
Anglisht
Publikuar 
01.01.2009 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Qymyri i fortë dhe koksi - Udhëzues për inspektimin e sistemeve mekanike të mostrimit (ISO 21398:2007)

48 të gjetura, faqe 1 nga 3        1 | 2 | 3