dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
10.10.2019 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Lëndë djegëse për automjete - Lëndë djegëse diesel parafinik i përftuar nga sinteza ose me trajtim hidrik (hydrotreatment) - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
24.09.2019 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Produktet e naftës - Përmbajtja rrëshinore në lëndët djegëse - Metoda e avullimit me injektor
Anglisht
Publikuar 
24.09.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Lëndë djegëse për automjete - Etanoli (alkoli etilik) E85 - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
24.09.2019 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Produktet e lëngëta të naftës - Esteret metilike të acideve yndyror (EMAY) për motorrat diezel dhe zbatimet për përdorim teknik dhe industrial - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
24.09.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Produkte nafte - Përcaktimi i cilësisë së ndezjes së lëndëve djegëse diesel - Metoda motorike e cetanit
Anglisht
Publikuar 
12.07.2019 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Produkte nafte - Lëndë djegëse (klasa F) - Specifikimet e lëndëve djegëse detare (të marines)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Produkte të lëngëta të naftës - Përcaktimi i numrit të cetanit të treguar (ICN) të lëndëve djegëse në distilatet e mesme - Metoda e kalibrimit të lëndëve primare të karburanteve duke përdorur një dhomë me djegie konstante
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Lëndë djegëse për automjete - Lëndë djegëse diesel B10 - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Lëndë djegëse për automjete - Lëndë djegëse diezel me përmbajtje të lartë EMAY (B20 dhe B30) - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Lëndë djegëse gazoil - Vlerësimi i vetisë lubrifikuese me një pajisje alternative me frekuencë të lartë (HFRR) - Pjesa 1: Metoda e provës (ISO 12156-1:2018)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Lëndë djegëse për automjete, për përdorim shtëpiak dhe industrial - GLN (Mishelë) - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Produkte nafte - Llogaritja e indeksit të cetanit të lëndëve djegëse në distillatet e mesme me anë të ekuacionit me katër variable (ISO 4264:2018)
Anglisht
Publikuar 
26.09.2018 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Produkte të naftës - Klasifikimi i lëndëve djegëse (klasa F) - Pjesa 1: Kategoritë lëndëve djegëse detare
Anglisht
Publikuar 
26.09.2018 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Produkte nafte - Përcaktimi i cilësisë së ndezjes së lëndëve djegëse diesel - Metoda motorike e cetanit (ISO 5165:2017)
Anglisht
Publikuar 
26.09.2018 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Lëndë djegëse për automjete dhe derivatet e yndyrnave dhe vajrave - Përcaktimi i përmbajtjes së monoglicerideve të ngopura në esteret metilik të acidit yndyror (EMAY) – Metoda me anë të GC-FID
Anglisht
Publikuar 
26.09.2018 
36 fq.
PDF
4403 lek 
Lëndë djegëse për automjete - Lëndë djegëse për automjete Etanol (E85) - Historiku i parametrave të kërkuara dhe kufijtë e tyre përkatës dhe përcaktimi
Anglisht
Publikuar 
26.09.2018 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Produkte të lëngëta të naftës - Tensioni i avujve - Pjesa 3: Përcaktimi i presionit të avullit dhe llogaritja e tensionit të avujve të thatë ekujvalent (DVPE) (Metoda e Zgjerimit Trefish)
Anglisht
Shfuqizuar 
20.09.2018 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Lëndë djegëse për automjete - Lëndë djegëse diesel parafinik i përftuar nga sinteza ose me trajtim hidrik (hydrotreatment) - Kërkesat dhe metodat e provës
Anglisht
Publikuar 
23.05.2018 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Produkte të lëngëta të naftës - Tensioni i avujve - Pjesa 1: Përcaktimi i tensionit të avujve të ngopur të ajrit (ASVP) dhe llogaritja e tensionit të avujve të thatë ekujvalent (DVPE)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2018 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Gaze të lëngët nga nafta - Përcaktimi i mbetjeve të tretëshme - Metoda gazkromatografike në temperaturë të lartë

228 të gjetura, faqe 1 nga 12        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7