dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 22
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
17.07.2019 
27 fq.
PDF
3748 lek 
pr
Anglisht
Publikuar 
30.04.2019 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Rrota të kthyeshme - Kërkesat për rrotat e kthyeshme të karrigeve të zyrave
Anglisht
Publikuar 
30.04.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Rrota të kthyeshme - Kërkesat për rrotat e kthyeshme të shtretërve të spitalit
Anglisht
Publikuar 
30.04.2019 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Rrota të kthyeshme - Kërkesat për rrotat për mobilijet
Anglisht
Publikuar 
30.04.2019 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Rrota të kthyeshme - Metodat dhe aparatet e testimit
Anglisht
Publikuar 
26.04.2019 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Mobilje – Udhëzime të përgjithshme për sigurinë – Mbyllja e gishtërinjve
Anglisht
Publikuar 
12.03.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Mobilje për zyra - Karrige për zyrë - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Krevate të palosshëm - Kërkesat e sigurisë dhe testet - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
35 fq.
PDF
4165 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 2: Metoda prove
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Produkte mbrojtëse për fëmijë - Pajisje mbyllëse rezistente për konsumatorë fëmijë për dollapë dhe komo me sirtarë - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Mobilje - Karrige të larta për fëmijë - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
29 fq.
PDF
3748 lek 
Mobilje për zyra - Karrige pune për zyra - Metoda prove për përcaktimin e qëndrueshmërisë, fortësisë dhe jetëgjatësisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Mobilje - Karrige të larta për fëmijë - Pjesa 2: Metoda prove
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Mobilje - Njësia e magazinimit (ruajtjes) - Përcaktimi i fortësisë dhe jetëgjatësisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Mobilje për zyra - Tryeza dhe tavolina pune - Metoda prove për përcaktimin e qëndrueshmërisë, fortësisë dhe jetëgjatësisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
58 fq.
PDF
5236 lek 
Karrige të larta për fëmijë - Kërkesat dhe metoda prove
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Mobilje - Krevate për fëmijë dhe krevate portative për përdorim shtëpiak - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë
Anglisht
Publikuar 
16.04.2018 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Ruajtja e mobiljeve jo-shtëpiake - Kërkesat për sigurinë, fortësinë, qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë
Anglisht
Publikuar 
27.03.2018 
37 fq.
PDF
4403 lek 
Artikuj të kujdesit për fëmijët - Karrige me tavolinë - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove
Anglisht
Publikuar 
24.10.2017 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Mobilje për përdorim të jashtëm (në natyrë) - Ndenjëse dhe tavolina për kamping, përdorim shtëpiak dhe të përbashkët - Pjesa 3: Kërkesat e sigurisë mekanike për tavolinat

194 të gjetura, faqe 1 nga 10        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7