dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
19.12.2019 
44 fq.
PDF
4641 lek 
Akustikë - Zhurma nga poligoni i qitjes - Pjesa 1: Përcaktimi i tingullit të tytës me anën e matjes (ISO 17201-1:2018)
Anglisht
Publikuar 
19.12.2019 
64 fq.
PDF
5712 lek 
Akustikë - Zhurma nga poligoni i qitjes - Pjesa 3: Llogaritja e përhapjes së tingullit (ISO 17201-3:2019)
Anglisht
Publikuar 
30.10.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Mure për ngjitje (alpinizëm) për përdorim në ujin e pishinave për përdorim publik - Kërkesat e sigurisë dhe funksionimit në vendin e instalimit
Anglisht
Publikuar 
30.10.2019 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Pishina për përdorim publik - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë për projektimin
Anglisht
Publikuar 
30.10.2019 
69 fq.
PDF
5712 lek 
Pishina për përdorim publik - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë për funksionimin
Anglisht
Publikuar 
30.10.2019 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Lehtësira për spektatorin - Pjesa 1: Karakteristika të përgjithshme për fushën e pamjes së spektatorit
Anglisht
Publikuar 
30.10.2019 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Lehtësira për spektatorin - Pjesa 3: Elementet ndarëse - Kërkesat
Anglisht
Publikuar 
30.10.2019 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Pajisje për pishina - Pjesa 10: Kërkesa specifike shtesë të sigurisë dhe metodat e testimit për korsitë e zhytjes, hedhjet nga trampolina dhe pajisja shoqëruese
Anglisht
Publikuar 
30.10.2019 
29 fq.
PDF
3748 lek 
Parqe për rrëshqitje me skateboard - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e testimit
Anglisht
Publikuar 
20.06.2019 
52 fq.
PDF
5236 lek 
Dritë dhe ndriçim - Ndriçimi në sporte
Anglisht
Shfuqizuar 
19.06.2019 
64 fq.
PDF
5712 lek 
Akustika - Zhurma nga poligoni i qitjes - Pjesa 3: Udhëzime për llogaritjen e përhapjes së tingullit (ISO 17201-3:2010)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Rrëshqitëset verore - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë për përdorimin
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Sipërfaqe për zona sportive - Përcaktimi i fërkimit linear të këpucës me sipërfaqen (këpucë/sipërfaqe)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Sipërfaqe për zona sportive - Sisteme dyshemeje për multi-sporte për përdorim të brendshëm - Metoda e testimit për përcaktimin e fërkimeve rrotulluese
Anglisht
Publikuar 
29.03.2019 
46 fq.
PDF
4938 lek 
Rrëshqitëset verore - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë dhe metodat e testimit
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Sipërfaqe për zonat sportive - Sipërfaqe bari sintetik dhe sipërfaqe me punim gjilpëre të projektuara kryesisht për përdorim të jashtëm - Pjesa 2: Specifikim për sipërfaqet me punim gjilpëre për sipërfaqet e tenisit dhe të multi-sporteve
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Sipërfaqe për zonat sportive - Përcaktimi i sjelljes së topit këndor - Tenis
Anglisht
Publikuar 
08.05.2018 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Pishina të vogla - Kërkesa specifike duke përfshirë sigurinë dhe metodat e proves për pishinat e vogla
Anglisht
Publikuar 
27.03.2018 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Pishina publike - Sistemet e vrojtimit kompjuterik për zbulimin e aksidenteve të mbytjes në pishina - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e testimit (ISO 20380:2017)
Anglisht
Publikuar 
06.12.2017 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Makina për argëtim - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë për shërbimet ndihmëse

132 të gjetura, faqe 1 nga 7        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7