dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 12
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.09.2018 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Ekspozimi i çatisë të kombinuar me matrica fotovoltaike (PV) ndaj një zjarri të jashtëm - Metoda(t) e provës
Anglisht
Publikuar 
25.09.2018 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provave të rezistencës nga zjarri - Mure që nuk mbajnë ngarkesë - Pjesa - 5: Panele metalike sanduiç për ndërtim
Anglisht
Publikuar 
25.09.2018 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Provat e rezistencës ndaj zjarrit për elementët që nuk mbajnë ngarkesa - Pjesa 2: Tavanet
Anglisht
Publikuar 
25.09.2018 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Provat e rezistencës ndaj zjarrit për pajisjet e shërbimit - Pjesa 11: Sistemet e mbrojtjes nga zjarri për sistemet kabllore dhe komponentët e shoqërues
Anglisht
Publikuar 
25.09.2018 
91 fq.
PDF
6545 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provës për rezistencë ndaj zjarrit dhe/ose kontrollin e përhapjes së tymit në konstruksione me dritare që hapen me qepen, derë duke përfshirë elementet e tyre të materialeve të ndërtimit - Pjesa 11: Rezistenca ndaj zjarrit për perdet prej pëlhure të përdorshme
Anglisht
Publikuar 
25.09.2018 
78 fq.
PDF
6128 lek 
Prova e rezistencës ndaj zjarrit dhe të kontrollit të tymit për konstruksion me qepen dhe derë, dritare të hapshme dhe elementë të materialeve të ndërtimit - Pjesa 1: Prova e rezistencës ndaj zjarrit për konstruksion me qepen dhe derë dhe dritare të hapshme
Anglisht
Publikuar 
25.09.2018 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provave të rezistencës nga zjarri - Tavane që nuk mbajnë ngarkesë - Pjesa 7: Panele metalike sanduiç për ndërtim
Anglisht
Publikuar 
06.06.2018 
29 fq.
PDF
3748 lek 
Qëndrueshmëria ndaj zjarrit- Klasat e produkteve të drurit të trajtuar me substanca kundra zjarrit, për aplikime të brendshme dhe të jashtme
Anglisht
Publikuar 
28.03.2018 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Provat e rezistencës ndaj zjarrit për elementët që nuk mbajnë ngarkesë - Pjesa 5: Grilat për kalimin e ajrit
Anglisht
Publikuar 
28.03.2018 
42 fq.
PDF
4641 lek 
Zbatimi i zgjeruar i rezultateve nga provat e rezistencës ndaj zjarrit për instalimet e shërbimit - Pjesa 1: Tubat
Anglisht
Publikuar 
26.09.2017 
64 fq.
PDF
5712 lek 
Provat e rezistencës ndaj zjarrit për pajisjet e shërbimit - Pjesa 10: Valvula të kontrollit të tymit
Anglisht
Publikuar 
18.04.2017 
133 fq.
PDF
7497 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provës për rezistencë ndaj zjarrit dhe/ose kontrollin e përhapjes së tymit nëpër dyer, grila dhe elementët e dritareve që hapen, duke përfshirë edhe elementet e materialeve të ndërtimit - Pjesa 5: Rezistenca ndaj zjarrit e setit të dyerve prej xhami me kornizë metali me aks dhe me menteshë
Anglisht
Publikuar 
18.04.2017 
81 fq.
PDF
6545 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 2: Klasifikimi që përdor të dhënat nga provat e rezistencës ndaj zjarrit. me përjashtim të shërbimeve të ventilimit
Anglisht
Publikuar 
18.04.2017 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 5: Klasifikimi që përdor të dhënat nga ekspozimi ndaj zjarrit të jashtëm të provave të çative
Anglisht
Publikuar 
18.04.2017 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 2: Klasifikimi që përdor të dhënat nga provat e rezistencës ndaj zjarrit në komponentët e kontrollit të përhapjes së tymit
Anglisht
Publikuar 
18.04.2017 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Reagimi ndaj provave të zjarrit për produktet e ndërtimit - Përcaktimi i prirjes së një produkti të ndërtimit që i nënshtrohet djegjes në vetvete në mënyrë të vazhdueshme
Anglisht
Publikuar 
21.03.2017 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Kabllo të fuqisë, kontrollit dhe komunikimit - Kabllo për zbatime të përgjithshme në ndërtim, subjekt i kërkesave të reagimit ndaj zjarrit
Shqip
Publikuar 
17.03.2017 
83 fq.
PDF
6545 lek 
Eurokodi 6: Projektimi i strukturave prej murature - Pjesa 1-2: Rregulla të përgjithshme - Projektimi strukturor ndaj zjarrit
Shqip
Publikuar 
17.03.2017 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Eurokodi 4: Projektimi i strukturave kompozite çelik dhe beton - Pjesa 1-2: Rregulla të përgjithshme – Projektimi strukturor ndaj zjarrit
Shqip
Publikuar 
17.03.2017 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Eurokodi 4: Projektimi i strukturave kompozite çelik dhe beton - Pjesa 1-2: Rregulla të përgjithshme – Projektimi strukturor ndaj zjarrit

149 të gjetura, faqe 1 nga 8        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7