dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 9
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.03.2019 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Sisteme alarmi - Sistemet e mbrojtjes ndaj ndërhyrjeve dhe grabitjeve - Pjesa 3: Pajisje për kontrollin dhe sinjalizimin
Anglisht
Publikuar 
26.03.2019 
54 fq.
PDF
5236 lek 
Sisteme alarmi - Sisteme të mbrojtjes ndaj ndërhyrjeve dhe grabitjeve - Pjesa 6: Furnizuesit e energjisë
Anglisht
Publikuar 
08.10.2018 
39 fq.
PDF
4403 lek 
Siguria shoqërore dhe qytetare - Udhëzim për sigurinë e materialeve të rrezikshme (CBRNE) në objektet e kujdesit shëndetësor
Anglisht
Publikuar 
26.09.2018 
47 fq.
PDF
4938 lek 
Sisteme alarmi - Sistemet e mbrojtjes nga ndërhyrja dhe vjedhja - Pjesa 2-2: Detektorët e zbulimit të ndërhyrjeve - Detektorët pasive me rreze infra të kuqe
Anglisht
Publikuar 
26.09.2018 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Sisteme alarmi - Sistemet e mbrojtjes nga ndërhyrja dhe vjedhja - Pjesa 1: Kërkesa për sistemin
Anglisht
Publikuar 
05.06.2018 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Ofruesit e shërbimeve të sigurisë - Terminologjia
Anglisht
Publikuar 
05.06.2018 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Shërbimet e sigurisë detare dhe portuale
Anglisht
Publikuar 
29.05.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Njësitë e ruajtjes së sigurisë - Kërkesat, klasifikimi dhe metodat e provës për rezistencë ndaj vjedhjes – Kasetat për përdorim privat
Anglisht
Publikuar 
20.04.2018 
100 fq.
PDF
6545 lek 
Sistemi i menaxhimit për operacionet e sigurisë private - Kërkesat me udhëzimin për përdorim
Anglisht
Publikuar 
22.09.2017 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Sisteme alarmi - Sistemet e alarmit ndaj ndërhyrjes - Pjesa 5-3: Kërkesa për pajisjet ndërlidhëse që përdorin teknikat e radiofrekuencës
Anglisht
Publikuar 
07.12.2016 
81 fq.
PDF
6545 lek 
Komplete dyersh për këmbësorë, dritare, fasada xhami në profile alumini, grila dhe kanate - Rezistenca ndaj vjedhësit - Metoda e provës për përcaktimin e qëndrueshmërisë nën veprimin e ngarkesës statike
Anglisht
Publikuar 
07.12.2016 
39 fq.
PDF
4403 lek 
Komplete dyersh për këmbësorë, dritare, fasada xhami në profile alumini, grila dhe kanate – Qëndrueshmëria e sistemit të alarmit – Metoda e provës për përcaktimin e qëndrueshmërisë ndaj përpjekjes për vjedhje manuale
Anglisht
Publikuar 
07.12.2016 
37 fq.
PDF
4403 lek 
Komplete dyersh për këmbësorë, dritare, fasada xhami në profile alumini, grila dhe kanate - Rezistenca ndaj vjedhjes - Metoda e provës për përcaktimin e qëndrueshmërisë nën veprimin e ngarkesës dinamike
Anglisht
Publikuar 
15.06.2016 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Aeroporti dhe shërbimet e sigurisë të aviacionit
Anglisht
Publikuar 
26.04.2016 
112 fq.
PDF
7021 lek 
Mbrojtja rrethuese - Metodologjia e klasifikimit të performancës
Anglisht
Publikuar 
12.04.2016 
41 fq.
PDF
4641 lek 
Siguria qytetare dhe shoqërore - Udhëzues për menaxhimin e sigurisë në mjediset e kujdesit shëndetësor
Anglisht
Publikuar 
26.06.2015 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Shkatërrimi i sigurt i materialit konfidencial - Kodi i praktikës së mirë
Anglisht
Publikuar 
13.05.2015 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Sistemet e alarmit - Pjesa 7-20: Formatet e mesazhit dhe protokollet për ndërfaqesimet e të dhënave seriale në sistemet e transmetimit të alarmit - Ndërfaqet fundore që punojnë sipas ITU-T-Rekomandim për sinjalizimin V.24/V.28
Anglisht
Publikuar 
13.05.2015 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Sistemet e alarmit - Pjesa 7-7: Formatet e mesazhit dhe protokollet për ndërfaqesimet e të dhënave seriale në sistemet e transmetimit të alarmit - Ndërfaqesimet e sistemit të alarmit për marrës-dhënësit e sistemit të alarmit të lidhura në rrjet
Anglisht
Publikuar 
13.05.2015 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Sistemet e alarmit - Pjesa 7-12: Formatet e mesazhit dhe protokollet për ndërfaqesimet e të dhënave seriale në sistemet e transmetimit të alarmit - Ndërfaqet PTT për kanalet e dedikuara të komunikimit që përdorin ITU-T-Rekomandim për sinjalizimin V.23

89 të gjetura, faqe 1 nga 5        1 | 2 | 3 | 4 | 5