dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
13.08.2019 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Akustikë - Mbrojtëset e dëgjimit - Pjesa 1: Metoda subjektive për matjen e zbutjes së tingullit (ISO 4869-1:2018)
Anglisht
Projekt 
13.08.2019 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Akustikë - Mbrojtëset e dëgjimit - Pjesa 2: Vlerësimi i niveleve të presionit të tingullit të ponderuar A - kur mbrojtëset e dëgjimit janë vendosur (ISO 4869-2:2018)
Anglisht
Projekt 
16.07.2019 
35 fq.
PDF
4165 lek 
pr
Anglisht
Publikuar 
07.05.2019 
79 fq.
PDF
6128 lek 
Pajisje mbrojtëse personale - Mbrojtja e syve dhe fytyrës - Fjalori (ISO 4007:2018)
Anglisht
Publikuar 
24.04.2019 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Pajisje mbrojtëse për përdorim në sportin e hokej mbi akull - Pjesa 2: Mbrojtja e kokës për patinatorët (ISO 10256-2:2016)
Anglisht
Publikuar 
24.04.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Pajisje mbrojtëse për përdorim në sportin e hokej mbi akull - Pjesa 4: Mbrojtja e kokës dhe fytyrës për portierët (ISO 10256-4:2016)
Anglisht
Publikuar 
24.04.2019 
33 fq.
PDF
4165 lek 
Pajisje mbrojtëse për përdorim në sportin e hokej mbi akull - Pjesa 3: Mbrojtës të fytyrës për patinatorët (ISO 10256-3:2016)
Anglisht
Publikuar 
10.04.2018 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Helmeta për aktivitetet e hipizmit
Anglisht
Publikuar 
10.04.2018 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Pajisje mbrojtëse për artet marciale - Pjesa 8: Kërkesa shtesë dhe metoda prove për mbrojtëset e fytyrës në sportin e karatesë
Anglisht
Publikuar 
10.04.2018 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Veshje mbrojtëse për zjarrfikës - Kërkesat dhe metoda prove për kapuçët mbrojtës kundër zjarrit për zjarrfikësit
Anglisht
Publikuar 
16.10.2017 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Syze për mbrojtjen ndaj burimeve intensive të dritës të përdorura mbi njerëzit dhe kafshët për zbatime në kozmetikë dhe mjekësi - Pjesa 1: Specifikime për produktet
Anglisht
Publikuar 
16.10.2017 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Pajisje mbrojtëse personale e syve - Filtrat dhe mbrojtëset e syve nga rrezatimi lazer (syze mbrojtëse lazer)
Anglisht
Publikuar 
29.03.2017 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Pajisje mbrojtëse për përdorim në sportin e hokej mbi akull - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme (ISO 10256-1:2016)
Anglisht
Publikuar 
12.04.2016 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Helmetat e zjarrfikësve - Helmeta për mbrojtjen nga rreziqet teknike
Anglisht
Publikuar 
12.04.2016 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Mbrojtja e syve dhe e fytyrës - Syzet e diellit dhe aksesorë që lidhen me mbrojtjen e syve, si syze optike, lente kontakti etj - Pjesa 2: Filtra për vrojtimin e drejtpërdrejtë të diellit (ISO 12312-2:2015)
Anglisht
Publikuar 
12.04.2016 
52 fq.
PDF
5236 lek 
Mbrojtëse dëgjimi - Rekomandime për përzgjedhjen, përdorimin, kujdesin dhe mirëmbajtjen - Dokument udhëzues
Anglisht
Publikuar 
12.04.2016 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Helmetat e zjarrfikësve - Helmeta për mbrojtjen nga zjarri
Anglisht
Publikuar 
26.10.2015 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Mbrojtja e syve dhe e fytyrës - Syzet e diellit dhe aksesorë që lidhen me veshjen (mbrojtjen) e syrit si syze optike, lente kontakti etj - Pjesa 1: Syzet e diellit për përdorim të përgjithshëm (ISO 12312-1:2013/Amd 1:2015)
Anglisht
Publikuar 
16.12.2014 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Helmetat mbrojtëse - Metodat e provave - Pjesa 8: Vetitë elektrike
Anglisht
Publikuar 
16.12.2014 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Helmetat mbrojtëse - Metodat e provave - Pjesa 3: Rezistenca ndaj depërtimit

121 të gjetura, faqe 1 nga 7        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7