dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
13.08.2019 
44 fq.
PDF
4641 lek 
Akustikë - Zhurma nga poligoni i qitjes - Pjesa 1: Përcaktimi i tingullit të tytës me anën e matjes (ISO 17201-1:2018)
Anglisht
Projekt 
13.08.2019 
64 fq.
PDF
5712 lek 
Akustikë - Zhurma nga poligoni i qitjes - Pjesa 3: Llogaritja e përhapjes së tingullit (ISO 17201-3:2019)
Anglisht
Projekt 
13.08.2019 
74 fq.
PDF
6128 lek 
Akustikë - Matjet e zhurmës ajrore të emetuara nga teknologjia e informacionit dhe pajisjeve të telekomunikacionit (ISO 7779:2018)
Anglisht
Projekt 
19.07.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
18.07.2019 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Pajisje shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to - Kodi i provës për përcaktimin e zhurmës akustike në ajër - Pjesa 2-14: Kërkesa të veçanta për frigoriferët, dollapët për mbajtjen e ushqimeve të ngrira dhe ngrirësit e ushqimeve
Anglisht
Publikuar 
16.10.2018 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Akustika - Provat laboratorike për emetimtin e zhurmës nga aplikimet dhe pajisjet që përdoren në instalimet e furnizimit me ujë - Pjesa 3: Kushtet e montimit dhe të funksionimit për valvolat dhe aplikimet në linjë (ISO 3822-3:2018)
Anglisht
Publikuar 
16.10.2018 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Akustika - Vlerat e deklaruara të emetimit të zhurmës së teknologjisë së informacionit dhe pajisjeve të telekomunikacionit
Anglisht
Publikuar 
19.06.2018 
37 fq.
PDF
4403 lek 
Kondicionerë, njësi ftohëse me lëng, pompa nxehtësie,dhe çlagështuesit me kompresorë që vihen në lëvizje në mënyrë elektrike - Përcaktimi i nivelit të fuqisë së tingullit – Pjesa 1: Kondicionerët, njësitë ftohëse me lëng, pompat e nxehtësisë për ngrohjen dhe ftohjen e ambjentit, çlagështuesit dhe ftohësit industrialë
Anglisht
Publikuar 
22.09.2017 
21 fq.
PDF
3391 lek 
Pajisje shtëpiake dhe pajsije elektrike të ngjashme me to - Kodi i provës për përcaktimin e zhurmës akustike në ajër - Pjesa 2-13: Kërkesa të veçanta për ajërthithëset dhe nxjerrësit e tjerë të tymit të gatimit
Anglisht
Publikuar 
20.05.2016 
68 fq.
PDF
5712 lek 
Valvolat industriale të komandimit të procesit - Pjesa 8-4: Gjykime për zhurmën - Parashikimi i zhurmës të prodhuar nga rrjedhja hidrodinamike
Anglisht
Publikuar 
30.03.2016 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Akustika - Përcaktimi i niveleve të fuqisë së tingullit me frekuencë të lartë emetuar nga makineritë dhe pajisjet (ISO 9295: 2015)
Anglisht
Publikuar 
20.11.2015 
45 fq.
PDF
4641 lek 
Makineri për lëvizjen e dheut - Përcaktimi i nivelit të fuqisë të tingullit - Kushtet e provës dinamike
Anglisht
Publikuar 
23.09.2015 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Pompat dhe grupet e motopompave për lëngje - Kodi i provës së zhurmës - Klasat e saktësisë 2 dhe 3 (ISO 20361:2015)
Anglisht
Publikuar 
21.09.2015 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to - Kodi i provës për përcaktimin e zhurmës akustike në ajër - Pjesa 2-14: Kërkesa të veçanta për frigoriferët, dollapët për mbajtjen e ushqimeve të ngrira dhe ngrirësit e ushqimeve
Anglisht
Publikuar 
21.09.2015 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to - Kodi i provës për përcaktimin e zhurmës akustike në ajër - Pjesa 2-5: Kërkesa të veçanta për ngrohësit elektrik të dhomës me akumulim termal
Anglisht
Publikuar 
21.09.2015 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Pajisje e trajtimit të sipërfaqes - Kodi i provës së zhurmës për pajisjen e trajtimit të sipërfaqes duke përfshirë pajisjen manovruese ndihmëse të saj - Shkalla e saktësisë 2 dhe 3
Anglisht
Publikuar 
21.09.2015 
41 fq.
PDF
4641 lek 
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me të - Kodi i provës për përcaktimin e zhurmës akustike ajrore - Pjesa 2-1: Kërkesa të veçanta për fshesat me vakum
Anglisht
Publikuar 
21.09.2015 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Makineri tekstile - Udhëzues për projektimin e makinerive tekstile për reduktimin e emetimit të zhurmës (ISO 23771: 2015)
Anglisht
Publikuar 
28.05.2015 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Turbinat me gaz dhe grupet e turbinave me gaz - Matja e zhurmave ajrore të emetuara - Metoda vëzhguese/inxhinierike
Anglisht
Publikuar 
23.03.2015 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Makineri tekstili - Kodi i provës së zhurmës - Pjesa 5: Makineritë e përgatitjes së tjerrjes dhe thurjes (ISO 9902-5:2001/Amd 2:2014)

162 të gjetura, faqe 1 nga 9        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7