dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
27 fq.
PDF
3748 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
18 fq.
PDF
2915 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
15 fq.
PDF
2677 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
24 fq.
PDF
3570 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
12 fq.
PDF
2261 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
17 fq.
PDF
2915 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
26 fq.
PDF
3570 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
32 fq.
PDF
3986 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
23 fq.
PDF
3391 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
24 fq.
PDF
3570 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
55 fq.
PDF
5236 lek 
Produktet e stampuara të gjysmëpërçuesve— Pjesa 3: Rekomandimet për praktikën e mirë në përdorimin, paketimin dhe ruajtjen
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
24 fq.
PDF
3570 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
15 fq.
PDF
2677 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
18 fq.
PDF
2915 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
21 fq.
PDF
3391 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
12.02.2020 
29 fq.
PDF
3748 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
11.02.2020 
30 fq.
PDF
3986 lek 
pp
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Zbatime në hekurudhë - Sistemet e përzgjedhjes së rrymës - Kriteret teknike për bashkëveprimin ndërmjet pantografit dhe linjave ajrore (për të arritur akses të lirë)
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Pajisje gjysmëpërçuese - Ndërfaqe gjysmëpërçuese për automjetet - Pjesa 2: Metodat e vlerësimit të eficiencës së transmetimit të energjisë pa tel duke përdorur rezonancën për sensorët e automjeteve
Anglisht
Publikuar 
28.10.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Pajisje gjysmëpërçuese - Ndërfaqe gjysmëpërçuese për automjetet - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme të ndërfaqes së fuqisë për sensorët e automjetit

85 të gjetura, faqe 1 nga 5        1 | 2 | 3 | 4 | 5