dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
14.08.2019 
18 fq.
PDF
2915 lek 
pp
Anglisht
Projekt 
19.07.2019 
19 fq.
PDF
3094 lek 
pp
Anglisht
Publikuar 
11.04.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Pajisje dielektrike dhe piezoelektrike për seleksionimin dhe kontrollin e frekuencës - Fjalori - Pjesa 4-4: Materialet - Materialet për pajisjet me valë akustike sipërfaqësore (SAW)
Anglisht
Publikuar 
11.04.2019 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Pajisje dielektrike dhe piezoelektrike për përzgjedhjen dhe kontrollin e frekuencës - Fjalori - Pjesa 4-1: Materialet piezoelektrike - Kristal kuarci sintetik
Anglisht
Publikuar 
11.04.2019 
21 fq.
PDF
3391 lek 
Sensorë piezoelektrik - Pjesa 2: Sensorët kimik dhe biokimik
Anglisht
Publikuar 
11.04.2019 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Sensorë piezoelektrik - Pjesa 1: Specifikime të përgjithshme
Anglisht
Publikuar 
11.04.2019 
38 fq.
PDF
4403 lek 
Dyfishuesit e valës akustike sipërfaqësore (SAW) dhe valës akustike të volumit (BAW) të cilësisë së vlerësuar - Pjesa 1: Specifikim i përgjithshëm
Anglisht
Publikuar 
11.04.2019 
106 fq.
PDF
7021 lek 
Pajisje piezoelektrike të montuara në sipërfaqe për kontrollin dhe përzgjedhjen e frekuencës - Përmasat standarde dhe lidhjet e përcjellësve fundor - Pjesa 2: Pakoja qeramike
Anglisht
Publikuar 
11.04.2019 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Njësitë kristalore prej kuarci me cilësi të vlerësuar - Pjesa 1: Specifikim i përgjithshëm
Anglisht
Publikuar 
24.10.2018 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Sensorët piezoelektrik – Pjesa 2: Sensorët kimik dhe biokimik
Anglisht
Publikuar 
24.10.2018 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Sensorët piezoelektrik - Pjesa 1: Specifikime të përgjithshme
Anglisht
Publikuar 
24.10.2018 
101 fq.
PDF
7021 lek 
Pajisje piezoelektrike të montuara në sipërfaqe për komandimin dhe zgjedhjen e frekuencës - Përmasat standarde dhe lidhjet e përcjellësve fundor - Pjesa 2: Pakoja qeramike
Anglisht
Publikuar 
24.10.2018 
29 fq.
PDF
3748 lek 
Teknika matjeje të oshilatorëve elektrostatik dhe dielektrik - Pjesa 2: Metoda e matjes së vibrimit të fazës
Anglisht
Publikuar 
24.10.2018 
29 fq.
PDF
3748 lek 
Dyfishuesit e valës akustike sipërfaqësore (SAW) dhe valës akustike të volumit (BAW) të cilësisë së vlerësuar - Pjesa 2: Udhëzuesit për përdorim
Anglisht
Publikuar 
24.10.2018 
42 fq.
PDF
4641 lek 
Filtrat e valëve akustike të frekuencave të radios për cilësinë e vlerësuar - Pjesa 1: Specifikim i përgjithshëm
Anglisht
Publikuar 
24.10.2018 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Matja e parametrave të njësisë kristaline prej kuarci - Pjesa 8: Pajisjet e përherëshme të provës për njësitë kristaline prej kuarci që montohen në sipërfaqe
Anglisht
Publikuar 
26.04.2018 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Amendament 1 - Njësitë kristalore prej kuarci me cilësi të vlerësuar - Pjesa 1: Specifikim i përgjithshëm
Anglisht
Publikuar 
26.04.2018 
67 fq.
PDF
5712 lek 
Teknikat e matjes të oshilatorëve piezoelektrik, dielektrik dhe elektrostatik - Pjesa 1: Metodat bazë për matjen
Anglisht
Publikuar 
26.04.2018 
41 fq.
PDF
4641 lek 
Oshilatorët piezoelektrikë, dielektrikë dhe elektrostatikë me cilësi të vlerësuar - Pjesa 1: Specifikim i përgjithshëm
Anglisht
Publikuar 
07.12.2017 
21 fq.
PDF
3391 lek 
Pajisje dielektrike, piezoelektrike dhe elektrostatike dhe materialet shoqëruese për seleksionimin, kontrollin e frekuencës dhe zbulimin - Fjalori - Pjesa 2: Filtra dielektrik dhe piezoelektrik

132 të gjetura, faqe 1 nga 7        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7