dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
23.01.2019 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Automjete rrugore - Automjete të tonazhit të rëndë për transport mallrash dhe autobusët fizarmonikë - Metodat e provës së stabilitetit anësor
Anglisht
Publikuar 
12.12.2016 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Automjete rrugore - Metodat e provës dinamike e automjetit - Pjesa 2: Kushtet e përgjithshme për automjetet e rënda të transportit dhe autobusët
Anglisht
Publikuar 
12.12.2016 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Automjete rrugore - Automjete të rënda transporti dhe autobusë – Prova e lëvizjes rrethore nga gjendje e qendrueshme
Anglisht
Publikuar 
12.12.2016 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Automjete të rënda transporti dhe autobusë –Pragu i rrokullisjes nga gjendje e qendrueshme – Metoda e provës me bango të pjerrët
Anglisht
Publikuar 
12.12.2016 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Automjete të rënda transporti dhe autobusë - Metoda e provës për stabilitetin në kthesë – Prova e kurbës së mbyllur
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Karroceri autofrigoriferi K-11 gjysëmtërheqës 22 ton
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Karroceri autofrigoriferi mbi kamion
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Karroceri prej druri për automjete dhe rimorkio

8 të gjetura, faqe 1 nga 1        1