dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
11.06.2019 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Vlerësimi i rrezikut shëndetësor nga kimikatet - Kërkesat për ofrimin e trajnimeve
Anglisht
Publikuar 
19.05.2016 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Skeda e sigurisë së të dhënave për produktet kimike - Përmbajtja dhe renditja e seksioneve (pjesëve, paragrafeve)
Shqip
Publikuar 
01.01.1994 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Llak elektroizolues - Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1989 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Shkumës për shënime në objekte të ndryshme - Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1989 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Lignosulfonat - Karakteristikat
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Terpentinë - Përcaktimi i treguesit të thyerjes së dritës
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Terpentinë - Përcaktimi i aciditetit
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Kollofon - Përcaktimi i temperaturës së zbutjes
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Kollofon - Përcaktimi i aciditetit
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Kollofon - Përcaktimi i hirit
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Kollofon - Përcaktimi i pastërtisë
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Kollofon - Përcaktimi i ngjyrës
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Kollofon - Marrja e mostrës
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Dhera zbardhues - Përcaktimi i kapacitetit ujor
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Dhera zbardhues - Përcaktimi i mbetjes mbi sitë
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Dhera zbardhues - Përcaktimi i aftësisë zbardhuese
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Dhera zbardhues - Përcaktimi i aciditetit
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Dyll për forcim penjësh - Përcaktimi i lëndëve të tretëshme - Tretësa organik
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Lëng për pastrimin dhe luçidimin e metaleve - Përcaktimi i amoniakut
Shqip
Publikuar 
01.01.1987 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Lëng për pastrimin dhe luçidimin e metaleve - Përcaktimi i pjesës së ngurtë

46 të gjetura, faqe 1 nga 3        1 | 2 | 3