dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 9
 

Katalogu i Standardeve

Përdorni formën më poshtë për të gjetur standardin e dëshiruar. Për kërkim të detajuar klikoni "kërkim i Avancuar".

          
  Numëri: Vendosni një fjalë ose frazë të njëjtë me atë të numrit të standardit.
Shembull 1: ISO 9001 Shembull 2: "ISO 9001" ose 9000
  Titulli: Vendosni një fjalë ose frazë nga titulli ose përshkrimi i standardit.
Shembull 1: shifror dhe rrjet; Shembull 2: 9001
    » kërkim i avancuar

Rezultatet e kërkimit

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Projekt 
24.01.2019 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Letër dhe karton – Përcaktimi i qëndrueshmërisë ndaj depërtimit të ujit
Anglisht
Projekt 
24.01.2019 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Solid fibreboard - Përcaktimi i gramaturës të një shtrese të vetme
Anglisht
Projekt 
24.01.2019 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Letër dhe karton – Përcaktimi i qëndrueshmërisë shqyese pas zhytjes në ujë
Anglisht
Projekt 
24.01.2019 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Letër – Matja e ndryshimeve dimensionale pas zhytjes në ujë
Anglisht
Projekt 
24.01.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Letër - Përcaktimi i qëndrueshmërisë në palosje
Anglisht
Projekt 
24.01.2019 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Karton - Përcaktimi i rezistencës së shpimit
Anglisht
Projekt 
24.01.2019 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Letër dhe karton – Përcaktimi i thithjes së ujit pas zhytjes në ujë
Anglisht
Projekt 
24.01.2019 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Letër dhe karton – Përcaktimi i ngurtësisë në përkulje - Metoda e rezonancës
Anglisht
Projekt 
23.01.2019 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Letër dhe karton në kontakt me produktet ushqimore - Përcaktimi i transferimit të përbërësve antimikrobial
Anglisht
Projekt 
23.01.2019 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Letër dhe karton - Letra dhe kartoni i destinuar për të hyrë në kontakt me artikuj ushqimorë - Përcaktimi i kadmiumit, plumbit dhe kromit në një ekstrakt ujor
Anglisht
Projekt 
23.01.2019 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Letër dhe karton – Vjetërimi i përshpejtuar – Pjesa 4: Trajtim i nxehtësisë së thatë në 120 ose 150 gradë C
Anglisht
Projekt 
23.01.2019 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Letër dhe karton – Vjetërimi i përshpejtuar – Pjesa 1: Trajtim i nxehtësisë së thatë në 105 gradë C
Anglisht
Publikuar 
28.09.2018 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Letër dhe karton - Përcaktimi i vetive në tërheqje - Pjesa 3: Norma konstante e metodës me zgjatim (100 mm / min)
Anglisht
Publikuar 
28.09.2018 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Letër dhe karton – Vjetërimi i përshpejtuar – Pjesa 3: Trajtimi në nxehtësisë me lagështi në 80 gradë C dhe 65% lagështi relative
Anglisht
Publikuar 
28.09.2018 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Letër dhe karton - Përcaktimi i shkallës së transmetimit të avujve të ujit të materialeve të fletëve - Metoda e spastrimit dinamik dhe e gazit statik
Anglisht
Publikuar 
28.09.2018 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Letër dhe karton - Matja e zgjerimit të lagështisë - Pjesa 2: Zgjerimi i lagështisë deri në maksimumin e lagështisë relative prej 86%
Anglisht
Publikuar 
28.09.2018 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Letër dhe karton - Letër me format për përdorim në zyrës – Matja e valëzimit në një pako letre
Anglisht
Publikuar 
28.09.2018 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Letër dhe karton - Përcaktimi i ashpërsisë/lëmueshmërisë (metodat e shfryrjes së ajrit) - Pjesa 1: Metoda e përgjithshme
Anglisht
Publikuar 
28.09.2018 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Karton i valëzuar - Përcaktimi i rezistencës së shtypjes së anëve - Metoda e avancuar e buzës
Anglisht
Publikuar 
28.09.2018 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Letër dhe karton - Marrja e mostrës për të përcaktuar cilësinë mesatare

216 të gjetura, faqe 1 nga 11        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7