dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 646:2003

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 0
Çmimi: 0 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 646:2000   CEN/TC 172


Printo


Titulli në shqip

Letër dhe karton të destinuar për të qenë në kontakt me ushqimet - Përcaktimi i qëndrueshmërisë së ngjyrës së letrës dhe kartonit të ngjyrosur

Titulli në anglisht

Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Determination of colour fastness of dyed paper and board

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard describes procedures for the testing of dyed paper and board intended to come into contact with foodstuffs. Two procedures are given. Procedure A for contact of long duration (e.g. food packaging) and procedure B for contact of short duration (e.g. napkins, kitchen papers, household paper). Visual evaluation against a blank is used only in order to detect any bleeding (yes/no) while evaluation against a grey scale provides grading of the bleeching.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
22.12.2009 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Letër dhe karton që do të jenë në kontakt me ushqime - Përcaktimi i fortësisë së ngjyrës të letrës dhe të kartonit të ngjyrosur
Anglisht
Publikuar 
07.02.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Letër dhe karton që do të jenë në kontakt me ushqimet - Përcaktimi i fortësisë së ngjyrës së letrës dhe të kartonit të ngjyrosur