dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 28
 

SSH ISO 5814:2000

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 9
Çmimi: 1963 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 5814:1990   ISO/TC 147/SC 2


Printo


Titulli në shqip

Cilësi e ujit - Përcaktimi i oksigjenit të tretur. Metoda me sensor elektrokimik (EN 25814)

Titulli në anglisht

Water quality -- Determination of dissolved oxygen -- Electrochemical probe method

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 5814:2000 withdrawn SSH EN ISO 5814:2012 - 09.06.2015