dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 28
 

SSH ISO 7875-2:2000

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 7
Çmimi: 1785 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 7875-2:1984   ISO/TC 147/SC 2


Printo


Titulli në shqip

Cilësi e ujit - Përcaktimi i lëndëve me aktivitet sipërfaqësor (detergjenteve) - Pjesa 2: Përcaktimi i detergjenteve jo-jonik duke përdorur reaktivin Dragendorff

Titulli në anglisht

Water quality -- Determination of surfactants -- Part 2: Determination of non-ionic surfactants using Dragendorff reagent

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
01.01.2000 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Cilësi e ujit - Përcaktimi i lëndëve me aktivitet sipërfaqësor (detergjenteve) - Pjesa 1: Përcaktimi i detergjenteve anionik nëpërmjet matjes së treguesit të blusë së metilenit (MBAS)