dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 28
 

SSH ISO 8165-1:2000

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 8
Çmimi: 1785 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 8165-1:1992   ISO/TC 147/SC 2


Printo


Titulli në shqip

Cilësi e ujit - Përcaktimi i fenoleve njëvalente te seleksionuar - Pjesa 1: Metoda e kromatografisë në fazë të gaztë pas përqëndrimit me ekstraktim (Ky standard është vetëm në anglisht dhe frëngjisht)

Titulli në anglisht

Water quality -- Determination of selected monovalent phenols -- Part 1: Gas-chromatographic method after enrichment by extraction

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
01.01.2000 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Cilësi e ujit - Përcaktimi i fenoleve njëvalente - Pjesa 2: Metoda me derivatizimdhe kromatografi të gazt