dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN ISO 9994:2006

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 2
Çmimi: 1190 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 9994:2006   CEN/TC 355


Printo


Titulli në shqip

Çakmakë - Specifika të sigurisë

Titulli në anglisht

Lighters - Safety specification (ISO 9994:2005)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 9994:2005 establishes requirements for lighters to ensure a reasonable degree of safety for normal use or reasonably foreseeable misuse of such lighters by users. The safety specification given in this International Standard applies to all flame-producing products commonly known as cigarette lighters, cigar lighters and pipe lighters. It does not apply to matches, nor does it apply to other flame-producing products intended solely for igniting materials other than cigarettes, cigars, and pipes. Lighters, being flame-producing devices, can, as do all flame sources, present a potential hazard to users. The safety specification given in this International Standard cannot eliminate all hazards, but is intended to reduce potential hazards to users.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2002 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Ndriçuesit - Specifikimi i sigurisë
Anglisht
Shfuqizuar 
08.10.2019 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Ndriçuesit - Specifikimi për sigurinë - Amendamenti 1: Sqarimi i kërkesave strukturore (ISO 9994:2006/Amd 1:2008)
Anglisht
Publikuar 
08.10.2019 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Çakmakë - Specifikime të sigurisë (ISO 9994:2018)