dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

SSH EN 12229:2007

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 6
Çmimi: 1606 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 12229:2007   CEN/TC 217


Printo


Titulli në shqip

Sipërfaqe për mjedise sportive - Procedura për përgatitjen e pjesëve për testim të plisave sintetikë dhe tekstili

Titulli në anglisht

Surfaces for sports areas - Procedure for the preparation of synthetic turf and needle-punch test pieces

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies a procedure for the preparation of test pieces of synthetic turf and needle-punch sports surfaces.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 12229:2007 withdrawn SSH EN 12229:2014 - 26.11.2015


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.11.2015 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Sipërfaqe për fusha sportive - Proçedura për përgatitjen e barit sintetik dhe thurja me gjilpërë e mostrave të provës