dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 22
 

SSH ISO 16266:2009

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 12
Çmimi: 2261 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
ISO 16266:2006   ISO/TC 147/SC 4


Printo


Titulli në shqip

Cilësia e ujit - Zbulimi dhe numerimi i pseudomonas aeruginosa - Metoda e filtrimit me membrane

Titulli në anglisht

Water quality - Detection and enumeration of Pseudomonas aeruginosa - Method by membrane filtration

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 16266:2009 withdrawn SSH ISO 16266-2:2018 - 04.09.2019


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
04.09.2019 
124 fq.
PDF
7497 lek 
Cilësia e ujit - Zbulimi dhe numërimi i pseudomonas aeruginosa - Pjesa 2: Metoda e numrit më të mundshëm