dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 22
 

SSH EN 1335-2:2009

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 11
Çmimi: 2261 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 1335-2:2009   CEN/TC 207


Printo


Titulli në shqip

Pajisje për zyrat - Karrike pune për zyrat - Pjesa 2: Kërkesa të sigurisë

Titulli në anglisht

Office furniture - Office work chair - Part 2: Safety requirements

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This part of EN 1335 specifies the mechanical safety requirements for office work chairs. The requirements are based upon use for 8 h a day by persons weighing up to 110 kg. For more severe conditions of use, increased requirements will be necessary. Annex A (normative) includes loads, masses and cycles for safety tests. Additional loads, masses and cycles for functional tests can be found in EN 1335-3:2009, Annex C.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 1335-2:2009 withdrawn SSH EN 1335-2:2018 - 12.03.2019
SSH EN 1335-2:2009 withdrawn SSH EN 1335-2:2004 - 30.07.2012


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
01.11.2004 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Pajisje për zyrat - Karige pune për zyrat - Pjesa 1: Dimensionet - Përcaktimi i dimensioneve
Anglisht
Publikuar 
24.10.2011 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Mobilje zyrash - Karige pune për zyrat - Pjesa 1: Dimensionet - Përcaktimi i dimensioneve
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Pajisje për zyrat - Karige pune për zyrat - Pjesa 2: Kërkesa të sigurisë
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Pajisje për zyrat - Karige pune për zyrat - Pjesa 3: Metodat e provave për sigurinë
Anglisht
Shfuqizuar 
17.06.2009 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Pajisje për zyrat - Karrike pune për zyrat - Pjesa 3: Metodat e provave të sigurisë
Anglisht
Publikuar 
18.04.2013 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Pajisje për zyrat - Karrike pune për zyrat - Pjesa 2: Metodat e provës