dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN ISO 10651-4:2009

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 5
Çmimi: 1606 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 10651-4:2009   CEN/TC 215


Printo


Titulli në shqip

Ventilatorë polmunarë(për mushkëritë) - Pjesa 4: Kërkesat e veçanta për aparatet e reanimacionit për rigjallërim që vihen në punë nga operatori

Titulli në anglisht

Lung ventilators - Part 4: Particular requirements for operator-powered resuscitators (ISO 10651-4:2002)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 10651-4:2002 specifies requirements for operator-powered resuscitators intended for use with all age groups and which are portable and intended to provide lung ventilation to individuals whose breathing is inadequate. Operator-powered resuscitators for infants and children are designated according to body mass range and approximate age equivalent. ISO 10651-4:2002 is not applicable to electrically- and gas-powered resuscitators. Rationale statements are given for ISO 10651-4:2002.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2005 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Ventilatorët për mushkrinë që përdoren në mjekësi - Kërkesat e veçanta për sigurinë bazë dhe performancën e domosdoshme - Pjesa 2: Ventilatorët për kujdesin personal për pacientët që kanë nevojë për ventilatorët
Anglisht
Publikuar 
09.11.2009 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Ventilatorë të mushkërisë që përdoren në mjekësi - Kërkesat e veçanta për sigurinë bazë dhe performancën kryesore - Pjesa 2: Ventilatorë për kujdesin personal për pacientë që kanë nevojë për ventilatorë
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2006 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Ventilatorët polmonarë - Pjesa 4: Kërkesa të veçanta për pajisjet që shërbejnë në rianimacion për rigjallërim që vihen në punë nga operatori
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2006 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Ventilatorët për mushkrinë, që përdoren në mjekësi - Kërkesat e veçanta për sigurinë bazë dhe performancën e domosdoshme - Pjesa 6: Pajisjet që mbajnë ventilatorët për kujdesin personal
Anglisht
Publikuar 
09.11.2009 
7 fq.
PDF
1785 lek 
Ventilatorë të mushkërisë që përdoren në mjekësi - Kërkesat e veçanta për sigurinë bazë dhe performancën kryesore - Pjesa 6: Pajisjet që mbajnë ventilatorët për kujdesin personal