dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

SSH EN 646:2006

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 8
Çmimi: 1785 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 646:2006   CEN/TC 172


Printo


Titulli në shqip

Letër dhe karton që do të jenë në kontakt me ushqime - Përcaktimi i fortësisë së ngjyrës të letrës dhe të kartonit të ngjyrosur

Titulli në anglisht

Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Determination of colour fastness of dyed paper and board

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This document describes procedures for the testing of dyed paper and board intended to come into contact with foodstuffs. Two procedures are given. Procedure A for contact of long duration (e. g. food packaging) and procedure B for contact of short duration (e. g. napkins, kitchen papers, household papers). Visual evaluation against a blank is used only in order to detect any bleeding (yes/no) while evaluation against a grey scale provides grading of the bleeding.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 646:2006 withdrawn SSH EN 646:2018 - 07.02.2019


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2003 
0 fq.
PDF
0 lek 
Letër dhe karton të destinuar për të qenë në kontakt me ushqimet - Përcaktimi i qëndrueshmërisë së ngjyrës së letrës dhe kartonit të ngjyrosur
Anglisht
Publikuar 
07.02.2019 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Letër dhe karton që do të jenë në kontakt me ushqimet - Përcaktimi i fortësisë së ngjyrës së letrës dhe të kartonit të ngjyrosur