dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

SSH EN ISO 16266:2008

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 3
Çmimi: 1368 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN ISO 16266:2008   CEN/TC 230


Printo


Titulli në shqip

Cilësia e ujit - Zbulimi dhe numurimi i Pseudomonas aeruginosa me anë të filtrimit me membranë (ISO 16266:2006)

Titulli në anglisht

Water quality - Detection and enumeration of Pseudomonas aeruginosa - Method by membrane filtration (ISO 16266:2006)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 16266:2006 specifies a method for the isolation and enumeration of Pseudomonas aeruginosa in samples of bottled water by a membrane filtration technique. This method can also be applied to other types of water with a low background flora, for example, pool waters and waters intended for human consumption.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 12780:2002 withdrawn SSH EN ISO 16266:2008 - 15.04.2009