Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2020-05-30
Time: 13:16


SSH EN ISO 8199:2007

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 3
Çmimi: 1368 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN ISO 8199:2007   CEN/TC 230


Printo


Titulli në shqip

Cilësia e ujit - Udhëzim i përgjithshëm mbi numërimin e mikroorganizmave nga kultura (ISO 8199:2005)

Titulli në anglisht

Water quality - General guidance on the enumeration of micro-organisms by culture (ISO 8199:2005)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 8199:2005 presents guidance for carrying out manipulations which are common to each technique for the microbiological examination of water, particularly the preparation of samples, culture media and apparatus. It also describes the various enumeration techniques available and the criteria for the choice of a particular technique. It is mainly intended for bacteria, yeasts and moulds. Some aspects are also applicable to viruses and parasites.

Komitetet Teknike

230 - Cilësia e ujit, ajrit dhe tokës

ICS

07.100.20 - Mikrobiologji e ujit


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN ISO 8199:2007 withdrawn SSH EN ISO 8199:2018 - 04.09.2019


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
04.09.2019 
61 fq.
PDF
5712 lek 
Cilësia e ujit - Kërkesa të përgjithshme dhe udhëzime për ekzaminimet mikrobiologjike sipas kulturës (ISO 8199:2018)

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri