dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 22
 

SSH EN 15129:2009

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 159
Çmimi: 8330 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 15129:2009   CEN/TC 340


Printo


Titulli në shqip

Pajisjet anti-sizmike

Titulli në anglisht

Anti-seismic devices

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard covers the design of devices that are provided in structures, with the aim of modifying their response to the seismic action. It specifies functional requirements and general design rules for the seismic situation, material characteristics, manufacturing and testing requirements, as well as evaluation of conformity, installation and maintenance requirements. This European Standard covers the types of devices and combinations thereof as defined in 3.4. NOTE Additional information concerning the scope of this European Standard is given in Annex A.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

SSH EN 15129:2009 withdrawn SSH EN 15129:2018 - 26.10.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.10.2018 
179 fq.
PDF
8330 lek 
Pajisjet anti-sizmike