dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 13501-1:2007+A1:2009

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 53
Çmimi: 5236 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 13501-1:2007+A1:2009   CEN/TC 127


Printo


Titulli në shqip

Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 1: Klasifikimi që përdor të dhënat e provave nga reagimi ndaj provave të zjarrit

Titulli në anglisht

Fire classification of construction products and building elements - Part 1: Classification using data from reaction to fire tests

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard provides the reaction to fire classification procedure for all construction products, including products incorporated within building elements. Products are considered in relation to their end use application. This document applies to three categories, which are treated separately in this European Standard: - construction products, excluding floorings and linear pipe thermal insulation products; - floorings; - linear pipe thermal insulation products. NOTE The treatment of some families of products is still under review and can necessitate amendments to this European Standard (see European Commission Decision 2000/147/EC).

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2007 
41 fq.
PDF
4641 lek 
Klasifikimi për zjarrin i materialeve të ndërtimit dhe i elementëve të ndërtimitPjesa 1: Klasifikimi që përdor të dhënat e provave nga reagimi ndaj provave të zjarrit
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2007 
52 fq.
PDF
5236 lek 
Klasifikimi për zjarrin i materialeve të ndërtimit dhe i elementëve të ndërtimit - Pjesa 1: Klasifikimi që përdor të dhënat e provave nga reagimi ndaj provave të zjarrit
Anglisht
Publikuar 
08.10.2019 
58 fq.
PDF
5236 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 1: Klasifikimi që përdor të dhënat e provave nga reagimi ndaj provave të zjarrit
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
73 fq.
PDF
6128 lek 
Klasifikimi për zjarrin i materialeve të ndërtimit dhe i elementëve të ndërtimitPjesa 2: Klasifikimi që përdor të dhënat nga provat e rezistencës ndaj zjarrit. me përjashtim të shërbimeve të ventilimit
Anglisht
Shfuqizuar 
23.09.2010 
80 fq.
PDF
6128 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 2: Klasifikimi që përdor të dhënat nga provat e rezistencës ndaj zjarrit. me përjashtim të shërbimeve të ventilimit
Anglisht
Publikuar 
18.04.2017 
81 fq.
PDF
6545 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 2: Klasifikimi që përdor të dhënat nga provat e rezistencës ndaj zjarrit. me përjashtim të shërbimeve të ventilimit
Anglisht
Publikuar 
23.09.2010 
21 fq.
PDF
3391 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 3: Klasifikimi që përdor të dhënat nga provat e rezistencës ndaj zjarrit në produktet dhe elementët e përdorur në instalimet e shërbimit të ndërtesave: kanalet rezistente ndaj zjarrit dhe shuarësit e zjarrit
Anglisht
Shfuqizuar 
23.09.2010 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 2: Klasifikimi që përdor të dhënat nga provat e rezistencës ndaj zjarrit. në komponentët e kontrollit të përhapjes së tymit
Anglisht
Publikuar 
18.04.2017 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 2: Klasifikimi që përdor të dhënat nga provat e rezistencës ndaj zjarrit në komponentët e kontrollit të përhapjes së tymit
Anglisht
Shfuqizuar 
23.09.2010 
34 fq.
PDF
4165 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 5: Klasifikimi që përdor të dhënat nga ekspozimi zjarri të jashtëm të provave të çative
Anglisht
Publikuar 
18.04.2017 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 5: Klasifikimi që përdor të dhënat nga ekspozimi ndaj zjarrit të jashtëm të provave të çative
Anglisht
Shfuqizuar 
08.10.2019 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 6: Klasifikimi duke përdorur të dhëna nga reagimi në provat e zjarrit të kabllove elektrike
Anglisht
Publikuar 
08.10.2019 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Klasifikim zjarri i materialeve të ndërtimit dhe elementëve të ndërtimit - Pjesa 6: Klasifikimi duke përdorur të dhëna nga reagimi në provat e zjarrit të kabllove elektrike