dialog me palet e interesuara! 'Gjate periudhes Janar - Mars 2021 DPS ka miratuar 228 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 166 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 62 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se'.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 527-2:2002

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 12
Çmimi: 2261 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 527-2:2002   CEN/TC 207


Printo


Titulli në shqip

Pajisje për zyrat - Tavolinat e punës dhe tavolina - Pjesa 2:Kërkesat e sigurisë mekanike

Titulli në anglisht

Office furniture - Work tables and desks - Part 2: Mechanical safety requirements

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies the mechanical requirements for safety of office tables and desks.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 527-2:2002 withdrawn SSH EN 527-2:2016 - 24.10.2017


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2006 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Mobilje zyrash - Tavolinat e punës dhe tryezat - Pjesa 1: Përmasat
Anglisht
Publikuar 
24.10.2011 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Mobilje zyrash - Tavolinat e punës dhe tryezat - Pjesa 1: Përmasat
Anglisht
Publikuar 
24.10.2017 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Mobilje për zyra - Tavolina pune - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë, fortësisë dhe jetëgjatësisë
Anglisht
Publikuar 
11.02.2021 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Mobilje për zyra - Tavolina pune - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë, fortësisë dhe qëndrueshmërisë
Anglisht
Publikuar 
29.12.2006 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Mobilje zyrash - Tavolinat e punës dhe tryezat - Pjesa 3: Metodat e provës për përcaktimin e qëndrueshmërisë dhe fortësisë mekanike të strukturës