dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 9
 

SSH EN 15221-1:2006

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 18
Çmimi: 2915 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 15221-1:2006   CEN/TC 348


Printo


Titulli në shqip

Menaxhimi i shërbimeve - Pjesa 1: Termat dhe përkufizimet

Titulli në anglisht

Facility Management - Part 1: Terms and definitions

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European standard gives relevant terms and definitions in the area of Facility Management. It also provides insight into the scope of Facility Management.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
46 fq.
PDF
4938 lek 
Menaxhimi i objektit - Pjesa 2: Udhëzime se si të përgatiten marrëveshjet e menaxhimit të objektit
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
48 fq.
PDF
4938 lek 
Menaxhimi i objektit - Pjesa 3: Udhëzime mbi cilësisë në menaxhimin e objektit
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
86 fq.
PDF
6545 lek 
Menaxhimi i objektit - Pjesa 4: Parimet e klasifikimit, klasifikimi dhe strukturat në menaxhimin e objektit
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
48 fq.
PDF
4938 lek 
Menaxhimi i objektit - Pjesa 5: Udhëzime mbi proceset e menaxhimit të objektit
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
56 fq.
PDF
5236 lek 
Menaxhimi i objektit - Pjesa 6: Matja e zonës dhe hapësirës në menaxhimin e objektit
Anglisht
Publikuar 
17.04.2013 
72 fq.
PDF
6128 lek 
Menaxhimi i shërbimeve - Pjesa 7: Udhëzues për matjen e perfomancës