dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

SSH EN 13411-7:2006+A1:2008

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 23
Çmimi: 3391 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 13411-7:2006+A1:2008   CEN/TC 168


Printo


Titulli në shqip

Fundet për kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 7: Xhunto konike simetrike

Titulli në anglisht

Terminations for steel wire ropes - Safety - Part 7: Symmetric wedge socket

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies the minimum requirements for symmetrical wedge socket terminations for stranded steel wire ropes conforming to EN 12385-5 for lifts. This European Standard covers those symmetric wedge sockets intended for use at temperatures between -20 °C and 100 °C. This European Standard only covers those symmetric wedge sockets that have welded socket bodies. An example of the construction and sizes of a symmetric wedge socket is given in informative Annex A. The informative Annex B gives the recommendations for the safe use and inspection of symmetric wedge socket according to Annex A. This European Standard deals with all significant hazards, hazardous situations and events relevant to symmetric wedge sockets for terminations for steel wire ropes, when used as intended and under conditions of misuse which are reasonable foreseeable by the manufacturer. The hazards covered by this European Standard are identified in Clause 4. This European Standard applies to symmetric wedge sockets, which are manufactured after the date of its publication.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Fundet per kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 1: Qaforet për laqet e kavove me fije çeliku
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Fundet për kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 1: Qaforet për laqet e kavove me fije çeliku
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2003 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Fundet per kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 2: Thurja (gershetimi) e lakut per kavot me fije çeliku
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Fundet për kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 2: Thurja (gërshetimi) e lakut për kavot me fije çeliku
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2003 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Pikat fundore për rrypat prej tel çeliku - Siguria - Pjesa 3: Unazat dhe unazat - siguruese
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Fundet për kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 3: Unazat dhe unazat - siguruese
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2003 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Fundet per kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 4: Xhuntimi me ndihmen e metalit dhe te rreshires
Anglisht
Publikuar 
24.10.2011 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Funde per kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 4: Xhuntimi me ndihmen e metalit dhe te rreshires
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Pikat fundore për kabllot prej çeliku të veshura - Siguria - Pjesa 5: Kapëset e kabllove me qafore në formë U - je
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Fundet për kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 5: Kapëset e kabllove me qafore në formë U - je
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2006 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Pikat fundore për rrypat prej tel çeliku - Siguria - Pjesa 6: Xhunto me pykë asimetrike
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Fundet për kavot me fije çeliku - Siguria - Pjesa 6: Xhunto konike asimetrike
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2007 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Pika fundore për kabllot prej çeliku - Siguria - Pjesa 7: Xhunto simetrike pykë
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Pikat fundore për kavo çeliku - Siguria - Pjesa 8: Funde të stampuar dhe stampimi