dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 15254-4:2008+A1:2011

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 40
Çmimi: 4403 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 15254-4:2008+A1:2011   CEN/TC 127


Printo


Titulli në shqip

Aplikimi i zgjeruar i rezultateve nga provat e rezistencës ndaj zjarrit - Mure që nuk mbajnë ngarkesa - Pjesa 4: Ndërtime me xham

Titulli në anglisht

Extended application of results from fire resistance tests - Non-loadbearing walls - Part 4: Glazed constructions

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard provides guidance and, where appropriate, defines procedures for variations of certain parameters and factors associated with the design of fire resistant glazed elements which have been tested in accordance with EN 1364-1, and classified according to EN 13501-2. Extended application of fire resistant glazed elements shall be based on test evidence. This standard only applies to vertically installed fire resistant glazed elements. This standard does not apply to doorsets and openable windows according to EN 1634-1. Glass block assemblies and paver units and channel-shaped glass as defined in EN 1051-1 and EN 572-7 are excluded. There is currently insufficient information available to enable rules for extended application to be developed for these products. NOTE Some partition walls use a combination of fire resistant glass, non-translucent and other opaque products. The extended application in this case only covers the glass when it replaces these products - see clause 8.2.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
23.09.2010 
12 fq.
PDF
2261 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provave të rezistencës nga zjarri - Mure që nuk mbajnë ngarkesë - Pjesa - 2: Muratura dhe blloqe gipsi
Anglisht
Publikuar 
02.04.2020 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Aplikim i zgjeruar i rezultateve nga provat e rezistencës ndaj zjarrit - Mure që nuk mbajnë ngarkesa - Pjesa 3: Ndarje të lehta
Anglisht
Shfuqizuar 
26.05.2011 
40 fq.
PDF
4403 lek 
Aplikimi i zgjeruar i rezultateve nga provat e rezistencës ndaj zjarrit - Mure që nuk mbajnë ngarkesa - Pjesa 4: Ndërtime me xham
Anglisht
Publikuar 
08.10.2019 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Aplikim i zgjeruar i rezultateve nga provat e rezistencës ndaj zjarrit - Mure që nuk mbajnë ngarkesa - Pjesa 4: Ndërtime me xham
Anglisht
Shfuqizuar 
23.09.2010 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provave të rezistencës nga zjarri - Mure që nuk mbajnë ngarkesë - Pjesa - 5: Konstruksione metalike panel sanduiç
Anglisht
Publikuar 
25.09.2018 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provave të rezistencës nga zjarri - Mure që nuk mbajnë ngarkesë - Pjesa - 5: Panele metalike sanduiç për ndërtim
Anglisht
Publikuar 
24.09.2014 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provave të rezistencës nga zjarri - Mure që nuk mbajnë ngarkesë - Pjesa 6: Fasada
Anglisht
Shfuqizuar 
08.04.2013 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provave të rezistencës nga zjarri - Mure që nuk mbajnë ngarkesë - Pjesa 7: Konstruksion panel sanduiç metal
Anglisht
Publikuar 
25.09.2018 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Zbatim i zgjeruar i rezultateve të provave të rezistencës nga zjarri - Tavane që nuk mbajnë ngarkesë - Pjesa 7: Panele metalike sanduiç për ndërtim