dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

SSH EN 12385-5:2002

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 20
Çmimi: 3094 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 12385-5:2002   CEN/TC 168


Printo


Titulli në shqip

Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 5: Litarë me fije të përdredhur për ngritje

Titulli në anglisht

Steel wire ropes - Safety - Part 5: Stranded ropes for lifts

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This part of this European Standard specifies the additional materials, manufacturing and testing requirements for stranded ropes for suspension, compensating and governor duties for traction drive and hydraulic lifts moving between guides to those given in part 1. It shall be used in conjunction with parts 1 and 2 of this standard. This Part of this European Standard does not establish requirements for information for use other than those given in clause 7 of part 1. Neither does it cover the requirements for ropes fitted with terminations. Minimum breaking force values for the more common classes, sizes and grades of ropes are provided in Tables 5 to 9.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Litarë prej tel çeliku - Siguria - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
23 fq.
PDF
3391 lek 
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2006 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Litarë prej tel çeliku - Siguria - Pjesa 10: Litarë spiralë për përdorime të përgjithshme
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 10: Kavot spirale për përdorime të përgjithshme
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
53 fq.
PDF
5236 lek 
Litarët me tela çeliku - Siguria - Pjesa 2: Përkufizimet. destinacioni dhe klasifikimi
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
53 fq.
PDF
5236 lek 
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 2: Përkufizimet, destinacioni dhe klasifikimi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2007 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 3: Informacion për përdorimin dhe mirëmbajtjen
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 3: Informacion për përdorimin dhe mirëmbajtjen
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2004 
27 fq.
PDF
3748 lek 
Litarë prej tel çeliku - Siguria - Pjesa 4: Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
Anglisht
Publikuar 
13.02.2009 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 4: Litarë me fije të përdredhur për përdorime të përgjithshme të ngritjes
Anglisht
Publikuar 
19.06.2008 
2 fq.
PDF
1190 lek 
Kabllo çeliku - Siguria - Part 5: Kavo me fije të përdredhur për ngritje
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Kavo çeliku - Siguria - Pjesa 6: Litarë me fije të përdredhur për puset në miniera
Anglisht
Publikuar 
29.12.2006 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Litarë prej tel çeliku - Siguria - Pjesa 7: Litarë me thurje të bllokuar për puset e minierave
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Litarë prej tel çeliku - Siguria - Litarë të përdredhur për tërheqje dhe transportim për instalimet e teleferikëve të projektuar për të transportuar njerëz
Anglisht
Publikuar 
29.12.2006 
11 fq.
PDF
2261 lek 
Litarë prej tel çeliku - Siguria - Pjesa 9: Litarë me thurje të bllokuar për instalimet e teleferikëve të projektuar për të transportuar njerëz