dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 31010:2010

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 5
Çmimi: 1606 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 31010:2010   CLC/SR 56
This standard is equivalent to:
IEC 31010:2009   ISO/TC 262
This standard is equivalent to:
IEC/ISO 31010 Ed. 1.0 b   IEC/TC/TC 56


Printo


Titulli në shqip

Menaxhimi i rrezikut - Teknikat e vlerësimit të rrezikut

Titulli në anglisht

Risk management - Risk assessment techniques

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

IEC/ISO 31010:2009 is a dual logo IEC/ISO supporting standard for ISO 31000 and provides guidance on selection and application of systematic techniques for risk assessment. This standard is not intended for certification, regulatory or contractual use. NOTE: This standard does not deal specifically with safety. It is a generic risk management standard and any references to safety are purely of an informative nature. Guidance on the introduction of safety aspects into IEC standards is laid down in ISO/IEC Guide 51.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.