dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

SSH EN 13015:2001+A1:2008

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 24
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 13015:2001+A1:2008   CEN/TC 10


Printo


Titulli në shqip

Mirembajtja e ashensoreve dhe e shkalleve lëvizëse - Rregullat per instruksionet e mirembajtjes

Titulli në anglisht

Maintenance for lifts and escalators - Rules for maintenance instructions

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies the elements necessary for the preparation of the instructions for the maintenance operations, as in 3.1, which are provided for new installed passenger lifts, goods passenger lifts, accessible goods only lifts, service lifts, escalators and passenger conveyors. This European Standard does not cover: a) instructions for the installation and the dismantling; b) any legal examinations and tests based on national regulations. Existing installations are not covered by this Standard, but it can be taken as a reference.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2003 
20 fq.
PDF
3094 lek 
Mirembajtja e ashensoreve dhe e shkalleve mekanike - Rregullat per instruksionet e mirembajtjes