dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH ISO 22320:2011

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 21
Çmimi: 3391 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 22320:2011   ISO/TC 292


Printo


Titulli në shqip

Siguria sociale - Menaxhimi i emergjencave - Kërkesat për reagimin ndaj incidentit

Titulli në anglisht

Societal security -- Emergency management -- Requirements for incident response

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.