dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH EN 12261:2002/A1:2006

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 1
Çmimi: 1190 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 12261:2002/A1:2006   CEN/TC 237


Printo


Titulli në shqip

Kontatorë gazi - Kontatorët e gazit me turbinë

Titulli në anglisht

Gas meters - Turbine gas meters

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

To harmonize the standard under the MID, 2004/22/EC. The Target dates have been shortened in order to meet the enforcement date of the MID.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
31.12.2004 
46 fq.
PDF
4938 lek 
Kontatorë gazi - Kontatorët e gazit me turbinë
Anglisht
Shfuqizuar 
24.09.2009 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Kontatorë gazi - Kontatorët e gazit me turbinë
Anglisht
Publikuar 
19.11.2018 
62 fq.
PDF
5712 lek 
Kontatorë gazi - Kontatorët e gazit me turbinë